14,1 °C

Robert Kleefstra nieuwe hoofdtrainer VIOD Driezum

zo 04 april 2021 12.02 uur

DRIEZUM - Nadat in goed onderling overleg bekend werd dat de wegen tussen v.v. VIOD en Theo de Vries na het huidige seizoen gingen scheiden, is het bestuur op zoek gegaan naar een nieuwe hoofdtrainer. Met het aanstellen van Robert Kleefstra is het bestuur is er in korte tijd er wederom in geslaagd om een nieuwe hoofdtrainer voor de A-selectie te vinden.

Robert Kleefstra komt over van v.v. Zwaagwesteinde waar hij sinds vorig seizoen de scepter zwaaide, dit deed hij met ondersteuning van "oude bekende" van VIOD Andries Spek. Daarvoor was Kleefstra actief binnen v.v. Buitenpost waar hij de JO19 en het 2 e elftal onder de hoede heeft gehad. Tussendoor is hij ook nog trainer geweest van Zwaagwesteinde 2.

Met het aantrekken van Robert Kleefstra uit Zwaagwesteinde verwacht VIOD de juiste man in huis gehaald te hebben om de sportieve ambities van de vereniging waar te kunnen maken. Het bestuur spreekt het vertrouwen in Robert uit om het team, maar ook de individuen beter te kunnen maken. Zijn persoonlijkheid, visie op voetbal en zijn passie voor het voetballen passen bij de club.

 

Regionaal nieuws

14,1 °C

3 inbraken

4 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Leuke koekjes en kleurrijke snoepjes met leuke animaties.

Of speel iets anders op WâldNet Games.