Account
Logo
Zoeken
11 °C

Huis vd maand: Salomon Levystrjitte 2 te De Westereen

zo 2 mei 2021, 15.03 uur

DE WESTEREEN - Ruim wonen, eventueel in combinatie met bijvoorbeeld een winkel? Tevens zijn er mogelijkheden om de bestaande winkel over te nemen. Dit prachtig gelegen pand biedt vele mogelijkheden! Momenteel is er een goed draaiende dierenwinkel met vissersbenodigdhedenshop gevestigd in de winkelruimte van het pand.

Deze winkelruimte hoeft niet als bedrijfs-/winkelruimte gebruikt te worden, maar mag ook compleet als woning gebruikt worden. Aan ruimte en slaapkamers is al geen gebrek, maar er kunnen zeer gemakkelijk meer slaapkamers gerealiseerd worden.

Wat een ruimte! Er is maar liefst ca. 154m2 woonoppervlakte aanwezig, zeer veel bergruimte én het geheel omvat maar liefst ca. 742m3 aan inhoud. Het geheel is goed geïsoleerd, zo is er grotendeels dak-, muur- en vloerisolatie aanwezig.

Tevens is het overgrote deel van de beglazing vervangen naar HR(++) glas en zijn de kozijnen vervangen op de 1e etage naar luxe, onderhoudsarme en nieuwe aluminium kozijnen.

De gehele straat wordt momenteel onder handen genomen, waardoor dit geheel nog beter tot zijn recht komt.

Woning

Begane grond:

Entree/hal via voorzijde met bergruimte; keukenruimte met luxe en nieuwe L-vormige inbouwkeuken voorzien van de volgende inbouwapparatuur: vriezer, koelkast, vaatwasser, softclose lades en kastjes, wasemkap en extra grote gaskookplaat met 5 gaspitten, inclusief grote wokbrander; woonkamer met houthaard en kelderruimte; toiletruimte.

1e etage:
Trapopgang naar overloop met vaste kast; wasruimte met witgoedaansluitingen en cv-installatie aansluiting; 4 zeer ruime tweepersoonsslaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met een zeer groot balkon van ca 33m2 en een vaste kast; luxe badkamer met extra ruim ligbad, dubbele wastafel met wastafelmeubels, douchecabine met vele functionaliteiten als massagefuncties en radio; royale bergruimte met 2e cv-installatie; zeer grote hobbyruimte.

2e etage:
Vlizotrap naar ruime zolderberging.

Winkel/woning

(ook te gebruiken als woning):

Grote winkelruimte met veel presentatiemogelijkheden (ca. 110m2); meerdere bergruimten en brandwerende kluisruimte waar voorheen vuurwerk werd opgeslagen (Fumo-eisen goedgekeurd in de afgelopen jaren).

De Westereen, het dorp van de ondernemers! De Westereen, voorheen Zwaagwesteinde is een dorp met een hoog voorzieningsniveau. Dit geldt niet alleen voor het uitgebreide winkel- en bedrijfsaanbod, maar ook voor het openbaar vervoer. Zo beschikt De Westereen over een treinverbinding richting Leeuwarden en Groningen en zijn er busverbindingen. Tevens zijn er vele sportclubs met sportvelden; zijn er diverse recreatiemogelijkheden als campings en een jachthaven en beschikt De Westereen over meerdere scholen.

Altijd al uw dromen willen verwezenlijken? Kom snel kijken bij dit royale, keurige en mogelijksrijke geheel aan de Salomon Levystrjitte 2 te De Westereen. Klik hier voor meer informatie over dit geheel.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

SmelneFM koerst aan op samenwerking Opsterland

SmelneFM koerst aan op samenwerking Opsterland

regionaal nieuws

Gewonde bij botsing op Kolonieweg in Opende

Gewonde bij botsing op Kolonieweg in Opende

regionaal nieuws

Meisje mishandeld door man (24) na afwijzing flirt

Meisje mishandeld door man (24) na afwijzing flirt



kwijt / misdaad in je straat

Fiets gevonden in Buitenpost

Fiets gevonden in Buitenpost




regionaal nieuws

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

ondernemend nieuws

Frl Bewind jarig: 20 jaar!

Frl Bewind jarig: 20 jaar!