23,4 °C

Dijkstra Draisma renoveerde Hotel van der Meer

vr 07 mei 2021 09.48 uur

DOKKUM -

Na een complete verbouwing is Grandcafé-Hotel van der Meer in Dokkum weer geopend. Vanaf vrijdag 7 mei zijn de gerenoveerde én nieuwe hotelkamers te boeken en is het terras geopend.

In 2020 kocht Bouwgroep Dijkstra Draisma het pand op de hoek van de Woudweg en de Strobosserweg. Het hotel - wat door Jacob en Linda Holwerda geëxploiteerd wordt - werd volledig gestript en opnieuw opgebouwd. Het horeca-stel is trots op het eindresultaat: "Er staat een volledig vernieuwd Grandcafé-Hotel op de perfecte locatie in Dokkum."

Luxe hotelkamers

In het sfeervolle restaurant is plek voor ruim zestig gasten en het is modern ingericht. Op de voormalige bovenverdieping van het hotel werden drie nieuwe luxe hotelkamers plus een familiekamer gerealiseerd en de overige kamers ondergingen een volledige metamorfose.

Vrijdag 7 mei gingen de deuren weer open. Vanwege de huidige coronamaatregelen is momenteel alleen het terras 's middags geopend. Ook is het mogelijk om een hotelkamer te boeken, het ontbijt en diner wordt dan op de kamer geserveerd.

 

Regionaal nieuws

23,4 °C

6 inbraken

7 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
 
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Vul de sudoku in met de getallen 1 tot en met 9. Zodat in elke lijn de cijfers 1 tot en met 9 één keer voorkomen.

Of speel iets anders op WâldNet Games.