10,3 °C

Korfbalclub KV Quick '21 bestaat 100 jaar

wo 18 augustus 2021 10.44 uur

OUDEGA - Op 21 augustus 2021 viert korfbalvereniging k.v. Quick’21 uit Oudega (Sm.) haar 100 jarig bestaan. Een vereniging waarbij de liefde voor de korfbalsport van vader op zoon en moeder op dochter wordt doorgegeven en waarbij iedereen zijn steentje bijdraagt aan het clubgevoel van de vereniging.

De trotse vereniging telt momenteel bijna 90 leden en speelt met haar wedstrijden in zowel Oudega als Garyp. Twee jaar geleden ging de Oudegaaster korfbalformatie een samenwerkingsverband aan met buur- vereniging V&V Garijp en heeft hiermee fijne resultaten neer kunnen zetten op zowel senioren- als juniorenniveau.

De vereniging kijkt met trots terug op de afgelopen jaren. Zo heeft het een aantal jaren mooie resultaten kunnen laten zien op het gebied van het jeugdkorfbal en meerdere talenten klaargestoomd om hun kunsten te kunnen laten zien in bijvoorbeeld Jong Oranje en de TOP League clubs.

Op seniorenniveau is de vereniging al een aantal jaren stabiel in de hogere klassen binnen de korfbalcompetities. Er is binnen de vereniging ruimte om op recreatief niveau te spelen met vrienden, vriendinnen en zelfs broers en zussen.

k.v. Quick’21, die al jaren bekend staat om haar grote korfbalseries voor de jonge spelers en de Baas fan de Wâlden, hoopt het komende jaar een groot deel van haar activiteiten weer te kunnen organiseren en kijkt dan ook uit om het publiek en de sporters weer op haar toernooien uit te kunnen nodigen.

In het kader van haar jubileum zal de Jubileum-commissie gedurende 2021 diverse leuke activiteiten voor jong en oud organiseren om het 100e jaar onvergetelijk te maken! Het jubileumjaar wordt op 20 augustus 2022 afgesloten met een jubileum dag waarbij het 100-jarig bestaan zal worden gevierd met onder andere een reünie en een gepaste afsluiter.

Meer info op social media: Instagram: @kvquick21 en Facebook KV Quick Oudega.

 

Regionaal nieuws

zaterdag 18 september | 3 reacties

Motor uitgebrand op toerit A7