4.3 °C

Boelenslaan/It Fean verliest van Flamingo's

zo 19 september 2021, 16.00 uur

BOELENSLAAN - De korfballers van Boelenslaan/It Fean speelden zaterdag hun tweede wedstrijd, deze keer tegen Flamingo's 1. Om 15:30 uur werd het startsignaal gegeven in Boelenslaan.

Na een vliegende start stond het na 2 minuten al 2-2, vervolgens ging het nog een tijdje gelijk op tot 5-5. Flamingo’s bleef scoren, maar Boelenslaan/It Fean bleef even achter. Na 30 minuten te hebben gespeeld was het rust, en stond er 8-13 op het scorebord.

In de rust werden er nog een aantal dingen besproken, en nadat alles duidelijk was werd er aan de tweede helft begonnen. Flamingo’s begon net wat scherper aan de tweede helft en scoorde meteen 3 keer, maar daarna begon Boelenslaan/It Fean ook mee te scoren. Toen de scheidsrechter affloot was de stand 17-24.

Helaas ook deze keer geen punten, maar volgende week gaat Boelenslaan/It Fean weer vol aan de bak. Volgende week wordt er in Hantum gespeeld tegen DTL 1, om 15:30 uur.