8 °C

Make-over van de keuken? Behang online bestellen en andere dingen!

do 23 september 2021 09.57 uur

LEEUWARDEN - Is de keuken toe aan een make-over? En ga je dan voor een volledige renovatie of hou je je eigen keuken en verander je er het een en ander aan? Met een aantal wat kleinere aanpassingen kun je namelijk al een groot verschil maken! Wat dacht je daarvan? Zo hoef je niet ineens 10.000 tot 20.000 euro uit te geven aan een keuken, maar heb je met een veel kleiner budget een mooi resultaat. Wij geven een aantal make-over tips.

Behang op de muur

Een groot verschil is als je de muur van de keuken aanpakt. Dit kan met verschillende materialen. Misschien denk je al snel aan nieuwe tegels, maar je kunt er ook voor kiezen om behang op de muur te doen. Als je gewoon voor een stevig behang zorgt en er eventueel een laklaagje overheen doet, dan is ie zeker geschikt voor de keuken! Zo kun je kiezen uit enorm veel leuke prints, helemaal afgestemd op je keuken. Kijk eens bij behang wereld online.

Folie

Folie is enorm handig om te gebruiken als je de keuken wilt wrappen. Dat betekent dus dat je de keukenkastjes helemaal bedekt met mooie folie die je keuken een totaal andere look geeft! Zo heb je dus eigenlijk een nieuwe keuken voor een fractie van de prijs. Als je dan ook de handgreepjes verandert, heb je helemaal een maximaal resultaat. Ideaal!

Accessoires

Accessoires kunnen een ruimte helemaal af maken, zo ook in de keuken. Koop een aantal mooie kookboeken, wat sowieso handig is als je graag kookt. Maar kijk ook eens naar een mooi peper en zoutstel. Deze hebben ook nog eens een functie. Als je de ruimte hebt, kijk dan voor een nieuwe vaas of nieuwe kaarsjes bijvoorbeeld. Met een aantal accessoires maak je de ruimte echt helemaal af!

Apparatuur

Als je oude apparatuur hebt, dan kun je ervoor kiezen om wat nieuws te halen. Zo lijkt je keuken ook helemaal nieuw! Koop mooie apparatuur en je kunt er weer tien jaar tegenaan. Het kan echt een verschil maken. Tegenwoordig zien de machines er ook zo mooi uit, het is bijna design.

De eetkamer

Ligt de eetkamer bij de keuken, dan kun je ook eens kijken of je die onder handen neemt. Of laat de keuken juist beter aansluiten op je huidige eetkamer! Kijk naar de kleuren en de stijl die je gebruikt hebt. Komen deze overeen?

Ga je toch voor een nieuwe eetkamer, dan is het leuk om deze een beetje af te stemmen op de keuken. Zo wordt het veel meer een geheel en is het rustig om naar te kijken. Mocht je dit lastig vinden, dan kun je altijd iemand ernaar laten kijken. Een interieurstylist kan advies en tips geven over wat je met de ruimtes moet doen om ze een upgrade te geven. Laat die make-over van de keuken maar beginnen!

 

Regionaal nieuws

8 °C
10 inbraken
Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar
10 jaar
15 jaar
20 jaar
Leuke koekjes en kleurrijke snoepjes met leuke animaties.

Of speel iets anders op WâldNet Games.