8,9 °C

Grote problemen voor tafeltennissers Buitenpost

ma 11 oktober 2021 12.04 uur

BUITENPOST - Het najaarsseizoen tafeltennis verliep vooralsnog niet volgens Buitenposter-plan. De uitwedstrijd tegen deBoer Taverzo (Shuo Wang, Jesse Pelle en Bas Douma) moest zorgen voor een ommekeer.

Vlak voor aanvang kreeg het door blessures geteisterde vlaggenschip opnieuw slecht nieuws te verwerken: bij teamlid Thomas Kuijer speelde een oude polsblessure op. Gehavend besloot Kuijer, samen met Peter Verweij en reserve Koen Molewijk, tóch af te reizen naar Zoetermeer om zo zicht te houden op een veilige 2e-divisie-plek.

Een knappe comeback van tegenstander Wang gaf Buitenpost echter direct een nieuwe tik; kopman Verweij verspeelde een riante 1-2 en 0-7 voorsprong. Toen invaller Molewijk hetzelfde overkwam in zijn wedstrijd tegen Douma (1-6 voor in de vijfde game) en de aangeslagen Kuijer een matchpoint liet lopen, bleek het Friese verzet definitief gebroken. De twee overwinningen van Verweij waren slechts een doekje voor het bloeden: 8-2.

Door het verlies staan de Buitenposters voor een enorme opgave. Om het seizoen niet als een nachtkaars uit te laten gaan zal er tegen koploper BIT.NL een inhaalrace gestart moeten worden.

 

Regionaal nieuws

8,9 °C
13 inbraken
Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar
10 jaar
15 jaar
20 jaar
Verwijder zoveel mogelijk bubbels in dit klassieke bubbelschietspel.

Of speel iets anders op WâldNet Games.