Account
Logo
Zoeken
7.3 °C

Team 1 TTV Buitenpost mikt op tweede seizoenshelft

ma 18 oktober 2021, 12.16 uur

BUITENPOST - Zaterdagmiddag 16 oktober bood tafeltennissers Peter Verweij, Thomas Kuijer en invalkracht Johan Bosma, na de 8-2 oorwassing in Zoetermeer, een (weliswaar geen makkelijke) kans op revanche. Om met een positiever gevoel de vakantie-break in te rollen, moesten er punten worden gesnoept tegen dé titelkandidaat van de 2e-divisie: BIT.NL (Maarten Loeve, Yorick Schurink en Alice Barendregt).

Clubman Bosma (normaal actief in de regio) genoot van zijn debuut op landelijk niveau, maar bleef zaterdag ver verwijderd van een stunt. Kuijer had het eveneens moeilijk in het eigen Buitenpost. Zijn sterke opponenten gooiden, in combinatie met een aanhoudende polsblessure, roet in het eten van de jonge Groninger. Captain Verweij hield, met moeizame zeges in het enkel én dubbelspel, de Buitenposter-hoop op handhaving levend; 4-6.

Met een extra week hersteltijd in het vooruitzicht zet de Friese-equipe in op een blessurevrije tweede helft van de competitie. Een eindsprint moet er voor zorgen dat Verweij, Kuijer en Hofman ook volgend jaar op hetzelfde niveau acteren.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




kwijt / misdaad in je straat

Fiets gevonden in Buitenpost

Fiets gevonden in Buitenpost



regionaal nieuws

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

ondernemend nieuws

Frl Bewind jarig: 20 jaar!

Frl Bewind jarig: 20 jaar!




regionaal nieuws

Ree uit hek bevrijd door brandweer

Ree uit hek bevrijd door brandweer