Account
Logo
Zoeken
7.2 °C

Hier vind je de leukste cadeaus voor de feestdagen in Drachten

wo 22 december 2021, 8.25 uur

DRACHTEN - Als je op zoek bent naar leuke cadeaus voor de feestdagen voor vrienden, collega’s en familieleden kun je in Drachten ontzettend leuk shoppen. De binnenstad van Drachten wordt steeds leuker! Je vindt hier tal van gezellige restaurantjes, grote en populaire ketens en kleine winkeltjes waar je heerlijk kunt struinen. Wij tippen een aantal leuke hotspots in de stad waar je de leukste cadeaus voor de feestdagen kunt shoppen.

De Steech

De Steech is een toffe lifestylewinkel in het centrum van Drachten. Je vindt hier een zeer uitgebreid aanbod aan dameskleding, woonaccessoires, tassen, meubels en cadeau items. Kortom: een superleuk adres voor originele cadeaus voor iedereen. Bij De Steech verkopen ze unieke items van kleine merken en het aanbod aan duurzame producten is hier ook erg ruim.

HEMA

Natuurlijk vind je in Drachten ook een filiaal van HEMA. Dit warenhuis heeft altijd een leuke selectie aan originele cadeaus. Of je nu op zoek bent naar iets lekkers, verzorgingsproducten, leuke woonaccessoires, speelgoed of stationery: HEMA heeft het gegarandeerd in huis. Bovendien heeft HEMA ook altijd een leuke selectie aan cadeauartikelen. Ideaal voor als je even geen inspiratie hebt.

Limburgia Dragten

Geef je liever iets lekkers cadeau? Dan zit je bij Limburgia Dragten zeker goed! Bij deze patisserie in het centrum van de stad vind je namelijk een heleboel lekkers. Ze hebben een ruim assortiment aan taarten, vlaaien, gebak, truffels, bonbons en chocosticks. Hier vind je gegarandeerd iets lekkers om cadeau te doen en ze werken ook nog eens met eerlijke en duurzame ingrediënten.

The Old Shed

Ben je op zoek naar een cadeau voor iemand die houdt van een landelijke stijl? Dan mag je The Old Shed niet missen. Deze woonwinkel in het centrum heeft alles in huis voor een stijlvolle woning. Van woonaccessoires tot meubels: je vindt het hier.

Thuishaven

Ook bij Thuishaven in Drachten vind je een schat aan leuke woonaccessoires en hebbedingetjes. In deze leuke winkel verkopen ze woon- en lifestyleartikelen van bekende en populaire merken als Farrow & Ball, HKLiving, Woodwick en Home Society. Je kijkt hier je ogen uit en je gaat gegarandeerd met iets leuks de deur uit.

De Wolkeamer

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor iemand die gek is op handwerken? Dan moet je zeker even naar binnen bij De Wolkeamer. Deze huiselijke winkel heeft een heel ruim aanbod aan kwaliteitsgarens en je kunt hier volop cadeau inspiratie opdoen.

Rituals

Rituals is in elke stad een geliefd adres voor cadeaus en ook in Drachten vind je een filiaal van deze populaire winkel. Bij Rituals vind je heerlijke verzorgingsproducten voor zowel mannen als vrouwen, maar ook diverse producten voor in huis.

Online shoppen

Ben je echt niet in de gelegenheid om één van deze leuke winkels te bezoeken, dan kun je altijd nog online shoppen voor cadeautjes voor jouw vrienden en familieleden. Het online aanbod is enorm groot en de meeste webshops leveren binnen enkele dagen al thuis. Je kunt leuke telefoonhoesjes ontwerpen, een fotoalbum cadeau doen of een mooie boeket bloemen bestellen. Zo geef je jouw cadeau toch een persoonlijke touch.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




kwijt / misdaad in je straat

Fiets gevonden in Buitenpost

Fiets gevonden in Buitenpost



regionaal nieuws

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

ondernemend nieuws

Frl Bewind jarig: 20 jaar!

Frl Bewind jarig: 20 jaar!




regionaal nieuws

Ree uit hek bevrijd door brandweer

Ree uit hek bevrijd door brandweer