11.7 °C

© WâldNet

Pop-up priklocatie vrijdag in Feanwâlden

wo 19 januari 2022 10.30 uur

FEANWâLDEN - Op vrijdag opent in Feanwâlden weer een pop-up vaccinatielocatie. Net als vorig jaar gaat GGD Fryslân op verschillende plekken in Friesland dit soort tijdelijke locaties openen. Om langs te komen voor een prik is geen afspraak nodig.

Burgemeester Klaas Agricola van gemeente Dantumadiel is blij met de priklocatie. "We hebben nog altijd te veel besmettingen in onze gemeente. Daardoor moesten enkele inwoners vanwege het coronavirus de afgelopen periode naar het ziekenhuis. Met de opening van de pop-up vaccinatielocatie in Feanwâlden hoop ik dat iedereen alsnog een eerste, tweede of extra prik (boostervaccinatie) gaat halen".

Prikken zonder afspraak

Om langs te komen voor een prik is geen afspraak nodig. Dit geldt zowel voor de pop-uplocaties als voor de vaste locaties in Leeuwarden, Drachten, Sneek, Heerenveen en Dokkum. Iedereen vanaf 12 jaar en ouder is welkom voor een eerste of een tweede vaccinatie; iedereen vanaf 18 jaar en ouder is welkom voor een extra prik (boostervaccinatie). Voor kinderen van 5 tot en met 11 jaar geldt dat er altijd een afspraak gemaakt moet worden.

Pop-up priklocatie De Ferbining

In De Ferbining in Feanwâlden start vrijdag 21 januari het vaccineren om 9.00 uur. Mensen kunnen hier tot 16.00 uur terecht.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Regionaal nieuws