19.2 °C

Huis van de maand: Heidewei 54 in Zwagerbosch

wo 06 april 2022 16.00 uur

ZWAGERBOSCH - Heerlijk wonen op een prettige woonstand, met veel groen en een speeltuin op de hoek, de achtertuin op het zonnige zuidoosten, in een degelijk gebouwde woning? Deze woning heeft het allemaal!

De woning staat op circa 301 m2 eigen grond, is deels voorzien van dubbele beglazing, heeft een groot dakkapel, bergruimte, uitbouw en een achterom. Eventueel is er genoeg ruimte om een aanbouw te realiseren voor bijvoorbeeld een bad- en slaapkamer op de begane grond en is het mogelijk om naast de carport een garage te realiseren.

Begane grond:
Hal/entree met meterkast en garderobemogelijkheid; toiletruimte met toilet en fontein; woonkamer van ca. 30 m2, ruime woonkeuken met inbouwapparatuur, inbouwkast, bijkeuken met witgoedaansluiting en een doorgang naar de bijkeuken met witgoedaansluitingen, bergzolder en
opstelling cv-installatie.

Eerste etage:
Overloop; 3 slaapkamers, badkamer met douche en wastafel.

Tweede etage:
Vlizotrap naar bergruimte. De achtertuin is gelegen op het zuidoosten, heeft twee overkappingen en een vrijstaande houten
berging. De houten berging heeft een afmeting van 2,26 m x 2,86 m en is ideaal te gebruiken als hobbyruimte. De achtertuin is onderhoudsarm aangelegd met diverse bestrating en is privacygericht ingedeeld door een schutting om de gehele achterkant heen.

Er is een ruime oprit aanwezig wat de parkeergelegenheid biedt voor minimaal 2 auto's. Tevens is er aan de straat ook voldoende parkeergelegenheid. De woning is gelegen in het groene dorp Zwagerbosch, met op loopafstand de basisschool van Twijzelerheide en op korte fietsafstand de (snel)treinverbinding en uitgebreide winkel-, horeca- en overige voorzieningen in De Westereen (Zwaagwesteinde). Nabij de woning is een uitgebreide speeltuin aanwezig en meerdere speelvelden. De buurt is rustig en omgeven met soortgelijke, maar ook vrijstaande woningen.

Bereikbaarheid:

Binnen 10 minuten bent u op de Centrale As (nieuwe snelweg tussen Drachten en Dokkum) en binnen 25 minuten in het centrum van Leeuwarden. In De Westereen is een treinstation (ca. 1.4 km) voor de verbinding Leeuwarden-Groningen en een bushalte (ca. 1.6 km) richting Leeuwarden en Buitenpost (via Kollum).

Zwagerbosch:

Zwagerbosch ligt dichtbij de buurtdorpen Twijzelerheide en De Westereen (Zwaagwesteinde) en is gelegen in de gemeente Noardeast Fryslan. In Twijzelerheide is een basisschool op loopafstand (ongeveer 600 meter). Vrijwel alle voorzieningen zijn aanwezig in De Westereen (circa 1 kilometer tot het centrum).

Voor de rest zijn in De Westereen diverse sportvoorzieningen zoals een skeelerbaan, diverse recreatiemogelijkheden zoals campings en een jachthaven.

Interesse gekregen in deze woning?

Neem dan nu contact met ons op voor het maken van een afspraak bij de Heidewei 54 te Zwagerbosch. Onze makelaars geven u graag een uitgebreide rondleiding door dit zeer complete geheel.

Klik hier voor meer informatie over deze woning

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Regionaal nieuws