Account
Logo
Zoeken
7.4 °C

Ongekend deelnemersveld open Feanster Tennis Toernooi

wo 6 juli 2022, 17.52 uur

SURHUISTERVEEN - Voor de 38e keer organiseert Tennisclub T.S.O. uit Surhuisterveen een groot tennistoernooi. Maar liefst 184 deelnemers hebben zich opgegeven voor de verschillende categorieën 3 t/m 8. Een ongekend aantal en nog nooit voorgekomen in de geschiedenis van het Feanster toernooi.

De organisatie wil de deelname aan de hoogste categorie (3) attractiever maken en hoopt via mond-tot-mondreclame maar ook het eigen netwerk een aantal regionale toptennisser te strikken. Publiekstrekkers in deze categorie zijn natuurlijk onze eigen Ties Pander en Marc IJtsma waar Arjan Dijkema en Roel v.d. Meulen het kwartet in de categorie 3 complementeren.

Maar ook in de overige categorieën zien we wederom een groot aantal bekende gezichten die allemaal hun beste beentje voor willen zetten voor het inmiddels befaamde interview met de 'Alde Gryze' . Of dat dit jaar ook weer in een camper gaat gebeuren is nog even afwachten.

De toernooicommissie is verrast maar tegelijkertijd natuurlijk hartstikke trots op zo'n groot deelnemersveld en een bevestiging dat het toernooi aanslaat bij deelnemers uit de wijde regio.

Het toernooi start volgende week zaterdag 16 juli en de finales zullen op vrijdag 22 en zaterdag 23 juli worden gespeeld. Dagelijks zullen er updates van de tennisprestaties worden gedeeld op de Facebook-pagina van TSO.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Brandweer blust brand in plezierjacht

Brandweer blust brand in plezierjacht

Poll: Moet je altijd Fries kunnen spreken op de rechtbank?

Ja, altijd  
67.1%
Ja, op aanvraag  
15.1%
Nee  
17.8%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!

regionaal nieuws

Dokkumer gaf agent kopstoot na bedreiging vriendin

Dokkumer gaf agent kopstoot na bedreiging vriendin





regionaal nieuws

Gestolen machines terug dankzij Dokkums detectivewerk

Gestolen machines terug dankzij Dokkums detectivewerk