Account
Logo
Zoeken
DTL huldigt 4 kampioensteams en sluit veldseizoen af
Foto: Jan Kuipers

DTL huldigt 4 kampioensteams en sluit veldseizoen af

ma 31 oktober 2022, 6.33 sportnieuws

HANTUM - Zaterdag werd in Hantum bij DTL het veldseizoen afgesloten. Voordat de eindwedstrijd van DTL 1 tegen Westergo 1 gespeeld werd, zijn de kampioenen van dit veldseizoen gehuldigd.

De jongerenteams hebben zichzelf in de prijzen gespeeld. Maar liefst 4 ploegen hebben de kampioenstitel weten te bemachtigen. Het betreft de ploegen: B1, D1, D2 en E1. De spelers werden beloond met een prachtige rode roos en een medaille voor in de prijzenkast. Voor de trainers en leidsters was er een mooie bos bloemen. Als afsluiting hebben ze een ereronde door het dorp gemaakt op een aanhanger.

Na de huldiging werd het aanwezige publiek vermaakt met een spannende laatste wedstrijd tussen DTL en Westergo. Gedurende de hele wedstrijd ging stand gelijk op waardoor het tot op het eind spannend bleef. DTL heeft uiteindelijk de winst gepakt met een eindstand van 15-13.

DTL 1 is geëindigd op de 4e plaats in de veldcompetitie.

Na afloop hebben aanwezigen nog gezellig nagezeten onder het genot van prachtig weer, een muziekje, drankje en een hapje. DTL maakt zich weer op voor de zaalcompetitie.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws