Logo
Zoeken
Zoeken
5.5 °C

Jan Mulder nieuwe hoofdtrainer bij s.v. R.W.F.

vr 20 januari 2023 09.35 uur

FRIESCHEPALEN - Jan Mulder wordt de nieuwe hoofdtrainer van s.v. R.W.F. in Frieschepalen. In november 2022 begon voor RWF de zoektocht naar een geschikte hoofdtrainer.

De samengestelde commissie was kritisch. Voor de beoogde kandidaat was een duidelijk profiel opgesteld in de vacature. Enthousiast, gedreven, tactisch sterk en bovenal gevoel voor het verenigingsleven waren in de sollicitatieprocedure belangrijke criteria.

In de afgelopen weken werden de eerste contacten gelegd tussen RWF en Jan Mulder. In meerdere gesprekken bleek al snel dat de wederzijdse klik hierin in grote mate aanwezig was. Ook een gesprek tussen Mulder en de RWF A-selectie werd door beide partijen als zeer positief ervaren.

RWF is trots dat Jan Mulder nu gepresenteerd kan worden als nieuwe hoofdtrainer per ingang van het volgend seizoen. De club heeft een energieke, gedreven, en ervaren trainer aangesteld die in staat wordt geacht de ingezette lijn van de afgelopen jaren door te trekken. "We kijken uit naar de samenwerking tussen de enthousiaste en talentvolle spelersgroep en de nieuwe hoofdtrainer." aldus de voetbalclub.

Vooralsnog gaat de focus vol op het huidige seizoen, waarin we tot op het einde mee hopen te strijden om de plaatsen die recht geven voor promotie naar de derde klasse.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Net binnen....