Account
Logo
Zoeken
Zoeken
18 °C

Jongen uit Gytsjerk (16) slachtoffer van beroving met mes

za 25 maart 2023 11.58 uur

LEEUWARDEN - Een zestienjarige jongen uit Gytsjerk werd vrijdag onder bedreiging van een mes gedwongen om zijn pinpas af te staan. De beroving vond omstreeks 17.45 uur plaats op de Bilgaardpassage in Leeuwarden. Het slachtoffer werd gestoken in zijn gezicht en liep lichte verwondingen op.

De politie reageerde snel op de melding en wist al snel drie verdachten aan te houden, waaronder een minderjarige jongen uit de gemeente Tytsjerksteradiel. De andere twee verdachten zijn een 20-jarige man en een minderjarige jongen uit Leeuwarden.

Zaterdagochtend werd een vierde verdachte, ook een minderjarige jongen uit Leeuwarden, gearresteerd. Het slachtoffer en verdachten zouden elkaar gekend hebben. Alle vier zaten zaterdagochtend nog vast en worden door de politie ondervraagd over hun betrokkenheid bij de beroving.

Het onderzoek naar de beroving is nog gaande en de politie is op zoek naar meer informatie en getuigen. Er waren namelijk meerdere mensen aanwezig op de Bilgaardpassage op het moment van de beroving. De politie vraagt daarom iedereen die iets heeft gezien of gehoord om contact op te nemen.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Net binnen....