Account
Logo
Zoeken
UNIS Group in Grou breidt wederom fors uit

UNIS Group in Grou breidt wederom fors uit

do 14 december 2023, 13.45 tech & media

GROU - Afgelopen weken zijn de voorbereidingen getroffen voor de uitbreiding van het pand van UNIS Group aan de Jister in Grou. In totaal komt er ruim 3.000 m2 bij. Dit brengt UNIS Group op een oppervlakte van +/- 20.000 m2, wat gelijk staat aan 4 voetbalvelden.

Met deze uitbreiding wordt het magazijn voor elektronische modules vergroot, worden de testfaciliteiten onder zwaardere vermogens uitgebreid en komt er meer ruimte voor de opslag van componenten. Hierdoor kan UNIS Group aan de groeiende behoeften van de klanten blijven voldoen.

Een bijkomend voordeel van deze nieuwbouw is dat alle UNIS-panden op de Jister en de Biensma met elkaar verbonden zullen zijn. Dit creëert een naadloze verbinding tussen verschillende delen van het bedrijf en bevordert de samenwerking en efficiëntie tussen de verschillende afdelingen.

"Het stelt ons ook in staat om logistieke processen te optimaliseren en onze klantenservice verder te verbeteren" aldus Peter de Vries, directeur van UNIS Group.

Over UNIS Group

UNIS Group is gericht op het bevorderen van de continuïteit van industriële productieprocessen. Zo zorgen ze er sinds de start in 1984 voor dat hun klanten zo lang mogelijk gebruik kunnen maken van bestaande systemen. Ze richten zich op kostenbesparing en de continuïteit van de huidige productieprocessen, het voorkomen van storingen en het verlengen van de levensduur van bestaande elektronische modules.

Vanuit het hoofdkantoor in Grou (Nederland) en de gespecialiseerde vestigingen in Europa, Zuid-Amerika en Azië bedienen ze lokale klanten en markten. Door deze geografische spreiding, in combinatie met hun jarenlange kennis en ervaring, zijn ze in staat om klanten over landsgrenzen heen te ondersteunen.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws