Account
Logo
Zoeken
14.9 °C
Stem Surhuzum Open Air tot Publieksprijs 2023
© Geurt P. Maassen van den Brink

Stem Surhuzum Open Air tot Publieksprijs 2023

di 26 december 2023, 14.53 regionaal

SURHUIZUM - Het is nog één dag mogelijk om het metalfestival SOA naar nummer één te stemmen. Surhuzum Open Air (SOA) is namelijk bij de Friese Popawards genomineerd voor de Publieksprijs 2023. De Publieksprijs gaat naar een organisatie, collectief of persoon die het afgelopen jaar een stempel heeft gedrukt op de Friese popcultuur.

Het publiek kan tot en met 27 december 2023 op de site van de stichting Friesland Pop op hun favoriet stemmen. De Friese Popawards worden op zaterdag 6 januari 2024 in de Neushoorn in Leeuwarden uitgereikt.

Hoop op veel stemmen

De organisatie van SOA is zeer verheugd genomineerd te zijn voor deze provinciale prijs. "Het feit dat mensen ons hebben voorgedragen voor deze publieksprijs is een hele eer" aldus voorzitter Otto Veenstra. "We hopen natuurlijk de meeste stemmen te krijgen, daarom hebben we op onze website (www.soa.frl) een rechtstreekse link geplaatst waar mensen kunnen stemmen"

Klik hier voor rechtsstreekse link om te stemmen

Lustrum in 2024

De voorbereidingen voor de lustrumeditie van het rock- en metalfestival, wat komend jaar op 12 en 13 juli zal worden gehouden, zijn inmiddels in volle gang. "Omdat we komend jaar ons lustrum vieren is het de bedoeling om groots uit te pakken. In januari hopen we de eerste gecontracteerde bands bekend te kunnen maken."

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws


Poll: Welk besluit zou u nemen als u raadslid zou zijn?

Huisvesting voor statushouders  
50%
Focus op permanent AZC in Dokkum  
50%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!