Account
Logo
Zoeken
11.4 °C
Martin Brandsma verlengt nog een keer bij FC Birdaard
Foto: FC Birdaard

Martin Brandsma verlengt nog een keer bij FC Birdaard

do 28 december 2023, 16.47 sportnieuws

BURDAARD - Ook seizoen 2024-2025 staat trainer Martin Brandsma uit Augustinusga voor de eerste selectie van FC Birdaard. Na een mindere start van de eerste seizoenshelft, waarna vier verliespartijen een hele goede serie (11 uit 5) is neergezet, hebben bestuur en Brandsma besloten volgend seizoen de samenwerking voort te zetten.

Er is nog steeds een goede klik met de selectie, technische staf, bestuur en ook de supporters van de vereniging, waardoor het voor Brandsma prettig werken is en hij volop perspectief ziet in het verder verbeteren van de resultaten van de ploeg.

De selectie van FC Birdaard is nagenoeg hetzelfde gebleven als vorig jaar, met aanvulling van aanstormende talenten uit de eigen jeugd en tweede selectie. Dit geeft Brandsma volop vertrouwen dat FC Birdaard aansluiting weet te behouden met de bovenste regionen in de vierde klasse B, jammer genoeg grotendeels gericht op de zuidwest hoek van Friesland.

Zet de ontwikkeling van de jeugd zich door, mede door de inbreng van Brandsma, zou het mooi zijn weer te dromen van de derde klasse. Hier ligt een serieuze uitdaging om op langere termijn deze ambitie te verwezenlijken.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws