Account
Logo
Zoeken
19.2 °C
Frontman Hûnekop en Jan organiseren eerste editie Wâldstock
Illustratie laat Wâldstock zien als het buiten zou plaatsvinden :-)

Frontman Hûnekop en Jan organiseren eerste editie Wâldstock

ma 29 januari 2024, 14.34 lokaal nieuws

TWIJZELERHEIDE - Op zaterdag 17 februari zal in het hart van de Fryske Wâlden, Twijzelerheide, de eerste editie van het muziekfestival Wâldstock plaatsvinden. De locatie is het pand van Cateringservice Jan de Vries aan de String te Twijzelerheide.

In 2020 werden de plannen al gesmeed door Cateraar Jan de Vries en Emiel Stoffers, frontman van de Hûnekop. De coronacrisis gooide destijds roet in het eten.

Dit keer zal het dat eindelijk gebeuren onder de naam Wâldstock, met een knipoog naar het bekende festival in 1969 te Woodstock America. Wat artiesten betreft staat er lokaal 'talent' op het podium: Janna en de sjekjedraaiers, Oele Plop de Hûnekop en Steyn Land.

Als klap op de vuurpijl heeft Stoffers de Dutch Boys weten te strikken. Dit trio scoorde in de jaren 80 hits met nummers als; Boer Harm, America en olde Pekela, Heb jij mien zwien ook zien? En ik proat plat. De Westreender piraten zullen tussendoor plaatjes draaien.

In eerste instantie was er gekozen voor een 18+ feest, aangezien de moeilijkheid van het alcohol schenken en leeftijdscontrole, maar naar veel geluiden van teleurgestelde jeugd uit de regio, heeft de organisatie toch gekozen voor een feest voor alle leeftijden.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws