Account
Logo
Zoeken
15.6 °C
Bestuurder ongeluk op de Scheiding was onder invloed van alcohol / drugs
© WâldNet

Bestuurder ongeluk op de Scheiding was onder invloed van alcohol / drugs

ma 5 februari 2024, 10.06 regionaal

DRACHTSTERCOMPAGNIE - Na het ernstige ongeval zondagavond bij Opende, waarbij een auto met drie inzittenden zwaar beschadigd raakte, komt aan het licht dat de bestuurder onder invloed was van zowel alcohol als drugs. Het incident, dat plaatsvond aan de Scheiding, in een beruchte bocht, leidt ook tot nieuwe zorgen over rijgedrag onder invloed.

De 34-jarige bestuurder uit Surhuisterveen is na het ongeval door de politie aangehouden. Een test wees uit dat de man niet alleen alcohol had gebruikt, maar ook positief testte op drugs.

Verder onderzoek moet uitwijzen welke middelen precies in het spel waren. De man raakte ook gewond. Bij aankomst van de brandweer zaten alledrie personen nog in de auto. Eén slachtoffer werd door de brandweerlieden bevrijd uit haar benarde positie.

Naast de bestuurder zaten er nog een vrouw en kind in de auto. De 30-jarige vrouw uit Surhuisterveen raakte zwaargewond en werd na het ongeval overgebracht naar het ziekenhuis.

De Forensische Opsporing Verkeer (VOA) zet het onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval voort. Het voertuig is in beslag genomen als onderdeel van dit onderzoek. De resultaten zullen mede bepalen welke vervolgstappen worden genomen tegen de bestuurder.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws