Account
Logo
Zoeken
Deze vrijdag 'Waarme Winter Jûn' in Easternijtsjerk

Deze vrijdag 'Waarme Winter Jûn' in Easternijtsjerk

do 8 februari 2024, 16.13 lokaal nieuws

EASTERNIJTSJERK - In Easternijtsjerk transformeert streekhuis De Terp zich op vrijdag 9 februari in een bruisend hart van warmte en gezelligheid. Ondanks de winterse kou belooft de 'Waarme Winter Jûn', georganiseerd door twee lokale ondernemers, een avond vol plezier en samenzijn voor het hele gezin.

Maar wat maakt deze avond zo speciaal en onmisbaar voor de bewoners en bezoekers van Easternijtsjerk?

Offline samenzijn

Maaike Miedema, eigenaresse van cadeauwinkel Anno 1832, en Hinke Elzinga van Moai mei Blommen, benadrukken het belang van offline samenzijn in een wereld die steeds meer online gericht is. Zij zien deze avond als een kans om lokale ondernemers en hun producten in de schijnwerpers te zetten.

Activiteiten

Van een bierproeverij tot indoor straattheater, en van live muziek tot een kleurwedstrijd voor de kleintjes, de 'Waarme Winter Jûn' heeft voor ieder wat wils. Met meer dan 25 standhouders biedt het evenement een diversiteit aan activiteiten. "Het is belangrijk dat we reuring houden in de dorpen," zegt Maaike, "Veel ondernemen en organiseren, zodat er leven in de brouwerij blijft!"

Geniet

Het unieke evenement vindt plaats in Streekhûs De Terp, gelegen aan de Doktersfiif 22 in Easternijtsjerk, van 17.00 tot 21.00 uur.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws