Account
Logo
Zoeken
14.2 °C

Gewonde bij ongeval op Wâldwei

ma 26 februari 2024, 14.35 regionaal

WARTEN - Een automobilist is maandagmiddag gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Wâldwei (N31) bij Warten. Vanwege het ongeval werd de Wâldwei richting Drachten tijdelijk afgesloten voor het doorgaande verkeer.

Het ongeval vond omstreeks 14.15 uur plaats tussen Leeuwarden en Garyp

De politie en meerdere ambulances kwamen ter plaatse voor de eerste hulpverlening. Het verkeer kon rond 14.40 uur het ongeval langzamerhand passeren. Wel was er een kilometerlange file ontstaan.

Door een nog onbekende oorzaak was een automobilist met de auto tegen een vangrail gebotst. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Een berger heeft de auto geborgen.

Doordat de vangrail beschadigd was geraakt werd aan beide kanten van de Wâldwei de linkerrijstrook afgesloten. Zo kon direct de herstelwerkzaamheden aan de vangrail worden uitgevoerd.

Als gevolg van het eerdere ongeval ontstond er in de file nog een kop-staartbotsing tussen twee voertuigen. Mogelijk raakte er iemand gewond bij de kop-staartbotsing. Een ambulance kwam ter plaatse om de betrokkenen te onderzoeken op verwondingen.

FOTONIEUWS
fotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuws

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws

Poll: Welk besluit zou u nemen als u raadslid zou zijn?

Huisvesting voor statushouders  
56.4%
Focus op permanent AZC in Dokkum  
43.6%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!