Account
Logo
Zoeken
18.7 °C
Foto: Politie

Veel bekeuringen bij verkeerscontrole in Drachten

ma 18 maart 2024, 7.00 uur

DRACHTEN - De politie heeft woensdag samen met het FUMO, RDW en Teamverkeer een verkeerscontrole gehouden in Drachten. De controle was vooral gericht op Transport en Milieu. In totaal werden 38 voertuigen en 19 aanhangwagens gecontroleerd.

Motorrijders van de politie surveilleerden op de A7, N31 en N381 en brachten verschillende voertuigen naar de controlepost, welke was ingericht op het terrein van Rijkswaterstaat. Verschillende instanties stonden hier klaar om de weggebruikers te controleren. Er zijn in totaal 29 bekeuringen uitgeschreven.

Er werd beboet voor het rijden onder invloed van drugs, het niet hebben van de juiste certificering, overbelading, het voeren van rood licht aan de voorzijde van het voertuig en het niet hebben van de vereiste documenten.

Ook werden er bekeuringen uitgedeeld voor het vasthouden van een mobiel elektronisch apparaat tijdens het rijden, het niet juist zekeren van de lading en het niet tonen van het rijbewijs bij een controle.

Daarnaast werden er ook processen-verbaal uitgeschreven voor het niet juist invullen van de begeleidingsbrief door de FUMO.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Wielrenner gewond na aanrijding met lesauto

Wielrenner gewond na aanrijding met lesauto





kwijt / misdaad in je straat

Gevonden controle-paneel elektrische fiets in Burdaard

Gevonden controle-paneel elektrische fiets in Burdaard


kwijt / misdaad in je straat

Bowie vermist in Burgum

Bowie vermist in Burgum