Account
Logo
Zoeken
22.8 °C
Mijlpaal voor jongste volleyballers Kwiek

Mijlpaal voor jongste volleyballers Kwiek

di 30 april 2024, 10.39 uur

DAMWALD - Op zaterdag 13 april jl. werden door de jongste jeugdteams van volleybal vereniging Kwiek de laatste wedstrijden van dit seizoen gespeeld. Het afgelopen jaar heeft de jeugdafdeling van Kwiek een ontzettende groei doorgemaakt. Steeds meer en meer wint het volleybal terrein ten opzichte van de andere sporten in Damwâld. Dit is natuurlijke een fantastische ontwikkeling.

Voor de Kwiek CMV5-1 werd het seizoen op een fantastische wijze afgesloten. Door de behaalde resultaten op de laatste speeldag werden ze namelijk kampioen. De vreugde onder de spelers was heel groot. Echter bleken de medailles nog niet klaar te zijn, waardoor de huldiging helaas moest worden uitgesteld.

Afgelopen dinsdag werden de spelers in hun eigen sporthal, onder grote belangstelling van diverse familieleden en "Kwiekers", door Arjan Wierda gehuldigd. Alle spelers van beide CMV teams kregen een attentie van Spar Damwâld.

De spelers van Kwiek CMV5-1 kregen naast de attentie ook nog een medaille voor het behaalde kampioenschap. Arjan vertelde dat ze een unieke prestatie hadden neergezet, door als eerste jeugdteam ooit binnen volleybal vereniging Kwiek een prijs te winnen. Hier werden de spelers toch wel een beetje stil van. Ook de Kwiek CMV5-2 wordt net vergeten, want ook zij hebben een goed resultaat neergezet door als derde te eindigen.

Na de huldiging gingen de spelers van beide teams samen met trainster Esmee de Hoop op de foto. Helaas ontbrak trainster Anne Wieke Bosgraaf. Kwiek CMV5-1 bestaande uit: Sil, Yara, Annyk, Vienna en Elize. Kwiek CMV5-2 bestaande uit: Wende, Anne-Lieke, Doutzen, Mayke, Noa, Naomi en Feikje.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws







regionaal nieuws

Meisje in botsing met auto in Drachten

Meisje in botsing met auto in Drachten


regionaal nieuws

Slimme oplossing voor omgewaaide containers

Slimme oplossing voor omgewaaide containers




regionaal nieuws

Maximale werkstraf en rijontzegging voor dodelijke aanrijding

Maximale werkstraf en rijontzegging voor dodelijke aanrijding