Account
Logo
Zoeken
Adventure Trail Drachten: challenges, braingames en hindernissen

Adventure Trail Drachten: challenges, braingames en hindernissen

di 11 juni 2024, 17.07 sportnieuws

DRACHTEN - Het natuurgebied rondom Drachtster Boys is van 26 t/m 29 juni 2024 het speelveld van de Adventure Trail Drachten. Omringd door water, glibberend over modderige paden, kruipend tussen laaghangende takken en hoog gras beleef je als team een echt avontuur.

Tijdens het sportieve evenement wordt een parcours van 5 á 7 km afgelegd vol met uitdagende challenges. Het is een tactisch spel waarbij samen keuzes maken in een race tegen de klok en fysieke inspanning deelnemers uitdagen tot het uiterste te gaan.

Op woensdag 26 juni krijgen de basisschoolleerlingen uit Smallingerland als eerste de kans om het avontuur aan te gaan. Op donderdag 27 juni is het de beurt aan het voortgezet onderwijs en mbo-studenten, gevolgd door de bedrijventeams.

Tot slot is op zaterdag 29 juni iedereen welkom om het avontuur aan te gaan. Deze dag kan gestart worden in ouder en kind-duo's, volwassen duo's of in viertallen voor de clubstrijd, waarbij je jouw teamgenoten van je vereniging uit kunt dagen.

Ga jij de uitdaging aan?

De Adventure Trail is geschikt voor jong én oud, hardlopers én wandelaars, fanatieke diehards én beginners die meedoen voor de fun! Ga jij de uitdaging aan samen met je klasgenoten, vrienden of collega's? Kijk voor meer info en aanmelden op www.sportbedrijfdrachten.nl/adventure-trail

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws