Account
Logo
Zoeken
Foto: Jelke Jongsma

Auto's in botsing op Brêgeloane (N358): twee gewonden

vr 6 september 2024, 15.55 regionaal

AUGUSTINUSGA - Op de Brêgeloane (N358) bij Augustinusga vond vrijdagmiddag voor de tweede keer een botsing plaats. Deze keer kwamen een busje en een auto met elkaar in botsing.

Het ongeval vond omstreeks 15.15 uur plaats. Precies een uur daarvoor kwamen er twee auto's met elkaar in botsing. Bij dat ongeval kwam iedereen met de schrik vrij. Dat is niet het geval bij het tweede ongeluk dat op dezelfde plek plaatsvond.

Zelfde kruising

Voor zover bekend kwam er een busje in botsing met een auto. De gehele weg werd afgesloten in verband met de hulpverlening. Ook kwam de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team ter plaatse om de twee ambulances te ondersteunen.

Zwaargewonde

De brandweer van Buitenpost en Drogeham kwamen ter plaatse om te assisteren. Zo werd het busje gestabiliseerd zodat de bestuurder veilig eruit geholpen kon worden. Deze 58-jarige man uit de gemeente Achtkarspelen raakte zwaargewond. De andere auto werd bestuurd door een 59-jarige vrouw uit de gemeente Ooststellingwerf. die ook gewond geraakt. Om 16.05 uur vertrok een ambulance met spoed onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis.

De forensische opsporing verkeer van de politie kwam ter plaatse om uitgebreid onderzoek te doen naar de exacte toedracht van het ongeval.

FOTONIEUWS
fotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuws

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws