Account
Logo
Zoeken
Fortibox opent nieuwe opslaglocatie aan De Swette 3c in Feanwâlden
Foto: Sunny Media

Fortibox opent nieuwe opslaglocatie aan De Swette 3c in Feanwâlden

wo 11 september 2024, 10.00 ondernemend nieuws

FEANWALDEN - Fortibox, specialist in opslagcontainers, heeft zijn nieuwe locatie geopend aan De Swette 3c in Feanwâlden. Deze moderne opslaglocatie biedt verbeterde faciliteiten en optimale veiligheid voor al je opslagbehoeften.

Het terrein is volledig beveiligd met een hekwerk dat eenvoudig toegankelijk is voor huurders via een inbel-systeem met hun mobiele telefoon. Een stevige betonplaats onder de containers zorgt ervoor dat het terrein altijd netjes en schoon blijft.

De standaard 20ft containers worden aangeboden voor € 85 per maand (incl. btw) met een borg van € 100. Na het ondertekenen van een huurcontract op het kantoor worden de telefoonnummers van huurders in het toegangssysteem gezet.

Daarnaast zorgt 24/7 cameratoezicht voor extra veiligheid, zodat je spullen altijd goed beveiligd zijn. De containers zijn echter niet voorzien van stroom of wateraansluiting.

Nieuwe huurders profiteren bovendien van een leuke extra: één dag gratis gebruik van een aanhangwagen om de spullen eenvoudig te verhuizen.

Er zijn nog enkele containers beschikbaar in de formaten 10, 20 en 40 ft.

Wees er snel bij en reserveer vandaag nog je opslagruimte bij Fortibox! Bel ons of klik hier voor meer informatie.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws