Account
Logo
Zoeken
1167 doelpunten bij 35e schoolkorfbaltoernooi
Foto: Erik Lei photography

1167 doelpunten bij 35e schoolkorfbaltoernooi

za 28 september 2024, 10.47 sportnieuws

DOKKUM - Woensdagmiddag vond de 35e editie plaats van het AH Dokkum schoolkorfbaltoernooi. Het toernooi voor de groepen 3 t/m 8 vond dit jaar plaats op het nieuwe kunstgrasveld van de korfbalvereniging en deels op het hockeyveld.

Ook dit jaar deden er weer honderden kinderen aan het toernooi mee en werd er fanatiek gekorfbald door de aanwezige kinderen.

Fair play
De gemengde teams van jongens en meisjes hadden in de afgelopen weken zichtbaar geoefend op de sport. Er werd fanatiek gespeeld en talrijke doelpunten werden gescoord. Om heel precies te zijn werd er 1167 keer gescoord deze middag, onder toeziend oog van vele ouders, grootouders en andere belangstellenden. Naast de bekers voor de winnende teams, was er dit jaar ook een prijs voor de school die het meest sportieve gedrag in en om het veld vertoonde.

Nieuwe leden
Korfbalvereniging De Granaet organiseert het schoolkorfbaltoernooi ieder jaar om kinderen enthousiast te maken voor korfbal. Na het toernooi krijgen de deelnemers en andere belangstellenden de mogelijkheid om drie keer gratis mee te trainen bij De Granaet, om zo iedere week te kunnen korfballen.


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws