Account
Logo
Zoeken
De eerste druppels vullen het nieuwe Zwemcentrum De Welle
Mascotte Sibbe vult het nieuwe wedstrijdbad

De eerste druppels vullen het nieuwe Zwemcentrum De Welle

vr 11 oktober 2024, 10.21 regionaal

DRACHTEN - Donderdag is een mijlpaal bereikt bij de bouw van het nieuwe Zwemcentrum De Welle: om 14.00 uur zette mascotte Sibbe de Zeehond symbolisch de kraan open, waardoor het eerste water in het 50-meterbad stroomde.

"Het aftellen naar de officiële opening is nu echt begonnen," aldus Pieter van der Zwan, wethouder van Smallingerland. Als initiatiefnemer van het nieuwe zwemcentrum onderstreept de gemeente Smallingerland het belang van een eigentijds sportcomplex dat niet alleen voldoet aan de hoogste eisen voor topsport, maar ook toegankelijk is voor recreanten, zwemlessen en gezondheidsdoeleinden.

Dive into life

Vanaf januari 2025 kunnen de inwoners van Drachten en omstreken hun eerste duik nemen in het splinternieuwe zwemcentrum. "Met deze campagne willen we iedereen laten meegenieten van het avontuur dat ons nieuwe zwembad te bieden heeft," vertelt Evert Jan Siderius, directeur van Sportbedrijf Drachten. "Het wordt een plek waar elke duik voelt als een nieuw avontuur en waar gezinnen en vrienden samen onvergetelijke momenten beleven."

Mensen die op de hoogte willen blijven kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief op zwemcentrumdewelle.nl

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws