13,6 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
Misdaad in je straat
 
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief

COPYRIGHT / DISCLAIMER

Laatste update: 10-03-2008

Op de inhoud van deze site (nieuwsberichten en beelden) rust copyright. De inhoud mag niet worden gekopieerd, veranderd of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige andere manier, hetzij op papier, hetzij digitaal, zonder voorafgaande toestemming van de redactie van WaldNet.

WaldNet zet zich naar redelijkheid in voor juiste informatieverstrekking op deze site maar geeft geen garanties voor nauwkeurigheid en volledigheid. WaldNet aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige schade, samenhangend met WaldNet.

Alle niet-persoonlijke gegevens, suggesties, ideeen en materialen die u aan WaldNet toestuurt zijn op niet-confidentiele basis en mogen door WaldNet vrijelijk en zonder uw toestemming worden gebruikt. Gegevens die u stuurt naar WaldNet mogen geen inbreuk maken op rechten van derden.

Het is verboden om nieuwsberichten in zijn geheel of gedeeltelijk over te nemen. Wanneer blijkt dat nieuwsberichten zonder enige toestemming of overleg worden gepubliceerd, is WaldNet vrij een bedrag van € 95,- per nieuwsbericht in rekening te brengen.

 

De site WaldNet wordt beheerd door Stichting WaldNet gezeteld in de gemeente Tytsjerksteradiel. De reclameverkoop en facturering geschiedt via het bedrijf Silk Consultancy uit Burgum.

13,6 °C

Meting: 14.45 uur

9 inbraken

(30 dagen)

19 inbraken

(vorige maand)

 
 
Nieuwste items
Meest gelezen
 
 
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
 
GAME VAN DE WEEK
Versnel en verpletter die platforms in TOWER BALL 3D! Klinkt makkelijk? Het is moeilijker dan je denkt...

Speel Tower Ball 3D of een ander leuk spel op WâldNet Games.
 
 
 
Populairste
Nieuwste