Logo
Zoeken
Zoeken
7.1 °C

Restpartij 32 en 8 stuks grote witte en roodroze

43 keer bekeken | 24 nov '22, 21.50 uur

Prijs: € 9

Super grote hortensia planten Boerenhortensia, bolhortensia, hortensia, Hydrangea in een mooi en sterk wit soort. Ze zijn nu al 80-100 cm hoog en hebben veel takken. De rode zijn ca. 50-60 cm hoog. Deze bolhortensia zijn allemaal winterhard en rijkbloeiend . Allemaal gekweekt in pot.. Geschikt voor bloembak, pot, border of als haag. Soorten voor zowel de zon als schaduw. Planten met heel veel takken per plant.
32 stuks Zuiver witte White Ball welke bloeien in een mooie zuivere witte kleur. Wordt uiteindelijk ca. 125 cm hoog en 100 cm breed)
8 stuks Rode Glowing Alps welke bloeien in een mooie zuivere dieprode/ roze kleur. Wordt uiteindelijk ca. 125 cm hoog en 100 cm breed) Als u ze blauw wilt, dan moet u er hortensiablauw bij doen ( 8,95 per doos voor 25 planten).

Wilt u een mooie brede haag en liefst zo snel mogelijk, grijp dan uw kans. Het is een sterk en bloemrijk soort welke ook geschikt is voor kleigrond en droge zandgrond

PRIJZEN voor deze 32 en 8 planten zijn:
Als u alle 32 ( witte) en of 32 en 8 stuks neemt, dan kosten ze per stuk slechts 9 euro en krijgt u er gratis startvoeding en een tuintijdschrift bij.
Minder kan ook: Per stuk 15.00 euro
.
PLANTAFSTAND Prachtige planten voor een haag ( 2 tot 2.5 per strekkende meter) of border ( 0,75 m2 per plant) of een bloembak

AANPLANTGROND EN STARTVOEDING: Bij elke nieuwe aanplant is het aan te raden om gebruik te maken van hortensia aanplantgrond. Dit zijn organische bodemverbeteraars met een unieke samenstelling en een hoog gehalte aan organische stof. Dit zorgt voor minder uitval na het planten van bomen, struiken, planten. Bovendien zal de plant veel vitaler worden waardoor hij sneller aanslaat en doorgroeit. Hortensia grond zit in zakken van 20 liter en kost per zak van 20 liter € 3,75 en 5 stuks voor € 17.50. Afhankelijk van de grondsoort en grote van de plant kunt u met 1 zak 2-4 hortensiaplanten het plantgat verrijken.

Naast aanplantaarde is het ook aan te raden om te gebruiken Viano startvoeding, dit kost € 3,50 per kg. Met 1 kg. kan u ongeveer 10 m2 of 20 strekkende meter een goede start geven.

RESTPARTIJEN: We hebben regelmatig restpartijen van diverse soorten haagplanten en tuinplanten. Vaak gaat het om de laatste planten van een partij welke we zelf kweken, maar ook verkopen we restpartijen van collega kwekers.. Op die manier kunnen we tuinliefhebber een vrolijke lage prijs diverse tuinplanten, sierheesters en haagplanten aanbieden.

ONS BEDRIJF: is een totaalleverancier voor alles wat met de tuin te maken heeft. De meeste planten, bomen en struiken komen rechtstreeks van eigen kwekerij. Dus prettig geprijsd en gekweekt onder zo natuurlijk mogelijke omstandigheden. . Hierdoor zullen de planten gewoon veel beter aanslaan omdat de overgang naar de tuin minder groot is. En als u bij ons de beplanting afneemt, dan maken we gratis een beplantingsplan


VERZENDEN is geen probleem. Binnen Nederland kunnen we vervoer regelen met de bloementransporteur. In de Noordelijke provincies kunnen we in overleg zelf bezorgen, het starttarief hiervoor is 17.50 euro.

ADRES: Tuincentrum en kwekerij de Triemen, de Triemen 5A 9296 MB Triemen.
OPENINGSTIJDEN: maandag, dinsdag en woensdag op afspraak en als hek open staat. Donderdag en vrijdag van 9.00 tot 18.00 en zaterdag van 9.00 tot 16.00
WEBSHOP: Zie ook onze andere advertenties en onze webshop tuinbestelling .nl
BETALING: : U kunt bij ons op het bedrijf pinnen of contant betalen. Net wat uw voorkeur heeft. Bij bezorgen kan u het vooraf overmaken of betalen via een Tikkie. .

Tuincentrum en kwekerij de Triemen  verified

Triemen

Misschien ook interessant

zaterdag 26 november

Restpartijen snelgroeiende rijkbloeiende sterke b

Prijs: € 1.50

donderdag 24 november

Kweekpotten, plantenpotten bloempotten, zwarte p

Prijs: € 0.04

zaterdag 26 november

Korting op de laatste Fruitbomen, appelboom perenb

Prijs: € 17.50

zaterdag 26 november

4 restpartijen vaste planten en bodembedekkers elk

Prijs: € 1.39

zondag 27 november

Restpartij 25 stuks bloeiende sierheesters in 6 s

Prijs: € 4.25

zaterdag 26 november

Restpartij 26 stuks bessen rode bes zwarte bes

Prijs: € 3.75

zaterdag 26 november

Druiven druivenplant druivenplanten in 8 soorten

Prijs: € 10

donderdag 24 november

Restpartij Bamboestokken tonkinstokken bamboestok

Prijs: € 100

donderdag 24 november

Bamboestokken snijbonenstokken tonkinstokken bambo

Prijs: € 1.50

vrijdag 25 november

Mooie sterke snelgroeiende groenblijvende liguster

Prijs: € 0.65

vrijdag 25 november

Restpartij Frambozen in soorten heerlijk rijk vru

Prijs: € 7.50

vrijdag 25 november

Restpartij Frambozen in soorten heerlijk rijk vru

Prijs: € 7

zaterdag 26 november

Moerbeien in 4 soorten heerlijk fruit en mooie str

Prijs: € 15

vrijdag 25 november

5 Restpartijen snelgroeiende en haag coniferen con

Prijs: € 7.50

zaterdag 26 november

Restpartij Frambozen in soorten heerlijk rijk vru

Prijs: € 3.85

zaterdag 26 november

Op maat gemaakt beplantingsplan tuinschets voor uw

Prijs: € 0

zaterdag 26 november

Restpartij miniFruitbomen, appelboom perenboom ker

Prijs: € 13.50

zondag 27 november

Restpartijen vinca maagdenpalm wintergroene rijkbl

Prijs: bieden

zaterdag 26 november

Restpartijen Maagdenpalm wintergroene rijkbloeiend

Prijs: € 1.25