Account
Logo
Zoeken
12.5 °C

Op maat gemaakt beplantingsplan tuinschets voor uw

126 keer bekeken | 19-04-2024 | 14.30 uur

Prijs: Zie omschrijving

Beplantingsplan, schets, voor uw voortuin, tuin, border, achtertuin etc. Gratis bij afname van de benodigde beplantingen. Elke stijl is mogelijk met onze rijkbloeiende vaste planten, bijen en vlinderplanten, sierheesters, vlinderstruiken, groenblijvende en bloeiende sierheesters en bodembedekkers, siergrassen lavendel etc. Ook in hagen hebben we een groot assortiment.

We hebben 30 jaar ervaring en maken voor elke tuin een specifiek beplantingsplan, schets, tuinschets gebaseerd op uw wensen, de eventueel bestaande beplanting welke hergebruikt kan worden, de grondsoort, zon of schaduw. Door dit plan krijgt u een complete plattegrond met nummer welke corresponderen met de labels welke we bij de planten doen. Op die manier hoeft u ze alleen zelf maar op nummer uit te zetten en in te planten. Eventueel hebben we in Noord Nederland een netwerk van vakbekwame hoveniers welke het graag voor u inplanten. Alles uit voorraad leverbaar van eigen kwekerij of tuincentrum.

Speciaal voor u op maat gemaakt en uitsluitend op bestelling leverbaar! Immers een tuin waar u nog jarenlang plezier van heeft, vraagt om een goed advies. Bovendien is het ons vak om te adviseren zodat er gedurende het hele jaar iets leuks in de tuin is. Dit kan zijn qua bloem, maar ook qua bes, herfstkleur en bladkleur.

De kosten vallen erg mee dit omdat we veel SOORTEN: zelf kweken of rechtstreeks en in grote aantallen bij collega’s betrekken. Dit scheelt in de prijs die de klant uiteindelijk moet betalen. Dus geen tussenhandel, veel transport etc.
Als u de beplanting bij ons afneemt, dan is het beplantingsplan gratis. Mocht u besluiten om de planten niet af te nemen, dan zijn de kosten voor een plan tot 100 m2 vijftig euro, tot 200 m2 90 euro.
Heeft u belangstelling? Als u een paar foto’s en een filmpje mailt en uw wensen dan kunnen we iets heel moois maken. Dan moeten we ook even weten welke grondsoort u heeft en of het zon, schaduw of halfschaduw is. Plus uiteraard de maten en grondsoort ( zand, veen, klei, etc).
Nu met gratis uitgebreid onderhoudsplan erbij.

ONS BEDRIJF:
Is een goede keuze is voor mensen die op zoek zijn naar mooie tuinplanten, bomen en struiken voor de tuin.
Daar veel planten rechtstreeks van eigen kwekerij komen, kunnen we ze voor vriendelijke prijs aanbieden. Het zijn planten
welke onder natuurlijke omstandigheden zijn gekweekt. Hebben we een bepaalde plant, aantal of maat niet, dan kunnen we
het rechtstreeks bestellen bij ons netwerk van collega kwekers uit Nederland en België. Doordat er geen sprake is van meerdere transportbewegingen of meerdere handelaren, zijn deze ook wederom prettig geprijsd.
Indien gewenst maken we een gratis beplantingsplan, zodat de beplanting in de tuin goed aansluit bij uw wensen en passend voor uw tuin. Welke een samenhangend geheel is wat jaarrond wat te bieden heeft.

OPENINGSTIJDEN:
Maandag, dinsdag en woensdag op afspraak en als hek open staat.
Donderdag en vrijdag van 9.00 tot 17.00 en zaterdag van 8.30 tot 16.00

ADRES:
Tuincentrum en kwekerij de Triemen, de Triemen 5A 9296 MB De Trieme.

#tuincentrumfriesland #tuincentrum #triemen #tuinplanten #triemen #kwekerij #tuin #

Tuincentrum en kwekerij de Triemen  verified

De Trieme

Misschien ook interessant

donderdag 18 april

Gietrand, hoge borderrand van zwart stevig plastic

Prijs: € 5.75

maandag 22 april

Mix van 25 soorten Rijkbloeiende Sierheesters ook

Prijs: € 7.50

zaterdag 20 april

Aanbieding perenboom peerboompjes perenbomen veel

Prijs: € 20

donderdag 18 april

Restpartij Goedkope snelgroeiende Hedera hibern

Prijs: € 3

donderdag 18 april

Restpartij 16 stuks grootbladige klimop 180-200 cm

Prijs: € 5.65

vrijdag 19 april

Superhoge Portugese laurierhaag wintergroen

Prijs: € 19.50

donderdag 18 april

Superhoge Portugese laurierhaag , mooie wintergroe

Prijs: € 16.50

vrijdag 26 april

De laatste 175 grootbladige snelgroeiende Hedera

Prijs: € 4.75

donderdag 18 april

Restpartij 175 Goedkope snelgroeiende Hedera 125 c

Prijs: € 5.50