Account
Logo
Zoeken

Woningaanbod:
Provincialeweg 64 in Kornhorn

PRIJS: EUR 289.000,-

KORNHORN - Ben je op zoek naar een woning vol karakter, die vrijstaand is en klaar is om naar hartenlust veranderd kan worden? Deze woning is een droom voor iedereen die graag de handen uit de mouwen steekt en een huis volledig naar eigen wens wil maken. De ruime indeling en de vele kamers bieden volop mogelijkheden voor een gezin, een kantoor aan huis, levensloopbestendig wonen of een combinatie daarvan.

De beschutte zijtuin op het oosten biedt de perfecte plek om in alle rust van je ochtendkoffie te genieten terwijl je profiteert van de privacy en ruimte die deze tuin te bieden heeft. Zin om volledig in de middagzon te zitten? Ook dat is mogelijk, want door de L-vorm is er altijd een zonnig plekje te vinden! De nieuw aangelegde extra oprit zorgt ervoor dat je altijd voldoende parkeergelegenheid hebt voor jezelf en je gasten.

Met een slaapkamer en badkamer op de begane grond is deze woning levensloopbestendig en geschikt voor elke levensfase. Of je nu een jong gezin hebt en/of op zoek bent naar een woning waar je jarenlang van kunt genieten, dit huis biedt het allemaal.

Begane grond:
De entree/hal aan de zijkant van de woning biedt toegang tot een zeer ruime slaapkamer en een royale lichte eetkamer/doorzonwoonkamer met halfopen keuken en dubbele openslaande tuindeuren. De tweede hal beschikt over een aparte toiletruimte en een badkamer met ligbad, douche en wastafel. Daarnaast is er een ruime berging met een witgoedruimte voorzien van witgoedaansluitingen en cv-opstelling.

Eerste etage:
Overloop; 3 royale slaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer totaal groot ca. 18m

Klik hier voor meer informatie over deze woning

Bekijk gehele woningaanbod