Account
Logo
Zoeken

Woningaanbod:
De Merel 27 in Surhuisterveen

PRIJS: EUR 215.000,-

SURHUISTERVEEN - Royale tussenwoning met zonnige tuin en perfecte ligging in Surhuisterveen!

Welkom bij Merel 27, een royale tussenwoning die alles biedt wat je zoekt! Met vier ruime slaapkamers, een aangebouwde stenen bijkeuken en een zonnige achtertuin op het zuiden, is dit de ideale gezinswoning. Gelegen in een rustige, ruim opgezette buurt met veel groen, ervaar je hier het beste van comfortabel wonen.

De woning op een rij:

* Vier slaapkamers, ideaal voor gezinnen;
* Zonnige achtertuin met groot terras en achterom;
* Aangebouwde bijkeuken met handige zolderberging;
* Ruime woonkamer met trapkast en moderne keuken in hoekopstelling;
* Centraal verwarmd en deels voorzien van isolatieglas en een Agpo c.v. combiketel (2005)

Indeling:
Bij binnenkomst word je verwelkomd in de hal met toilet. De lichte woonkamer leidt naar de keuken met praktische hoekopstelling en toegang tot de bijkeuken. De eerste verdieping beschikt over drie slaapkamers en een badkamer met ligbad, wastafel, tweede toilet en handdoekradiator. De vierde slaapkamer bevindt zich op de tweede verdieping, bereikbaar via een vaste trap, samen met extra bergruimte.

Zonnige tuin en volop parkeergelegenheid De verzorgde voor- en achtertuin bieden ruimte om heerlijk van de zon te genieten. De achtertuin, op het zuiden gelegen, heeft een groot terras, gazon en handige berging. Parkeren is geen probleem, er is voldoende plek in de straat.

Toplocatie in Surhuisterveen; de woning ligt gunstig in een groene, kindvriendelijke omgeving en op korte afstand van alle voorzieningen die Surhuisterveen te bieden heeft, zoals scholen, sportaccommodaties en winkels.

De overdracht zal plaatsvinden bij notaris Sekuer te Surhuiterveen.

Een spoedige aanvaarding is mogelijk! Plan snel een bezichtiging met onze flexibele makelaars en ontdek de vele voordelen van deze prachtige woning.

Klik hier voor meer informatie over deze woning

Bekijk gehele woningaanbod