Account
Logo
Zoeken

Woningaanbod:
Vierhuisterweg 4 in Surhuisterveen

PRIJS: EUR 235.000,-

SURHUISTERVEEN - Op zoek naar een woning vol charme en mogelijkheden? Deze uitgebouwde vrijstaande woning aan de Vierhuisterweg 4 in Surhuisterveen ademt de sfeer van 1925 en biedt tegelijkertijd de kans om deze volledig naar eigen wens in te richten. Hier kun je je eigen stempel drukken op een karakteristiek huis, en dat op een uitstekende locatie op een perceel eigen grond van 292m2!

De basis is uitstekend: een ruime woonkamer waarin twee kamers door een royale opening met elkaar verbonden zijn, een levensloopbestendige indeling met een slaapkamer en badkamer op de begane grond, en boven drie extra slaapkamers. Dit alles dankzij de uitbouw aan de achterzijde van de woning. De vrijstaande houten schuur biedt extra bergruimte of kan worden gebruikt als hobbyruimte. De woning beschikt deels over HR-glas, vloerisolatie, dakisolatie en gevelisolatie. Het geheel wordt verwarmd door een nieuwe Remeha Tzerra CV-ketel uit 2024.

Gelegen op loopafstand van het centrum, biedt deze woning directe toegang tot alle voorzieningen die Surhuisterveen te bieden heeft, zoals diverse winkels, supermarkten en gezellige horecagelegenheden. Ook scholen, kinderopvang en sportfaciliteiten zijn dichtbij, waardoor deze woning ideaal is voor gezinnen.

De indeling is als volgt:
Begane grond:
Via de entree, waar zich de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping bevinden, kom je binnen in de ruime woonkamer. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot zowel de slaapkamer op de begane grond als de keuken/eetkamer. De badkamer, het separate toilet en de extra hal die leidt naar de tuin, zijn te bereiken via de keuken/eetkamer, wat de begane grond praktisch en goed ingedeeld maakt.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevindt zich een overloop met extra bergruimte en drie ruime (slaap)kamers, waarvan de achterste via de middelste bereikbaar is. Deze ruimtes bieden volop mogelijkheden voor het cre

Klik hier voor meer informatie over deze woning

Bekijk gehele woningaanbod