13,7 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
Misdaad in je straat
 
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief

WONINGAANBOD
 Klik hier voor het bedrijfsaanbod

 
Franklinstraat 6, BuitenpostEUR 398.000,-
Straat Franklinstraat 6
Postcode 9285 WT Buitenpost
 
Oppervlakte m2
Perceel 2010 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Vrijstaand goed onderhouden woonhuis met uitbouw aan de achterzijde en bedrijfsruimte (voormalig ambachtelijk houtbewerking ?De Nerf?) gelegen op een ruim perceel van 2.010 m2. Door de uitgebreide bedrijfsbestemming met bedrijvencategorie 3.2 biedt het geheel zeer veel mogelijkheden voor verschillende bedrijvigheden.

Bedrijfsruimte:
Achter het huis staan de bedrijfsruimten bestaande uit een loods van ca. 195 m? met toegang tot een bedrijfsruimte van ca. 116 m? en een showroom/kantoorruimte van ca. 80 m?.
Tevens is er een zolderruimte ten behoeve van opslag. Achter deze bedrijfsruimte is een verhard terrein met een overkapping van ca. 110 m?.

Indeling woonhuis:
entree; hal met kelder, toilet met fonteintje, en een meterkast; keuken van ca. 14m? met een nette keukenopstelling voorzien van o.a. een luxe fornuis met oven van het merk Pelgrim; lichte eetkamer van ca. 24 m? met houtkachel; bijkeuken met cv-opstelling en vaste kasten; sfeervolle woonkamer van ca. 43 m? met open haard.

Eerste verdieping: overloop; vier ruime slaapkamers van resp. ca. 11, 12, 14 en 17 m?. De slaapkamers aan de voorzijde hebben toegang naar het balkon. Nette badkamer met douchehoek, ligbad en wastafelmeubel.

Tweede verdieping: zolderruimte bereikbaar middels vlizotrap.

De tuin aan de voorzijde is ingericht met een terras en groot gazon. De achtertuin is grotendeels bestraat, nagenoeg onderhoudsvrij en door het besloten karakter biedt deze tuin u veel privacy.

Buitenpost is een geliefde woonplaats met een hoog voorzieningenniveau op het gebied van o.a. basisscholen, voortgezet onderwijs, winkelaanbod en sportaccommodaties. Bovendien is er een treinverbinding naar Groningen en Leeuwarden.

Info:
Het huis is gebouwd in 1997 en is volledig ge?soleerd door middel van vloer-, dak- en muurisolatie. Tevens is het geheel voorzien van isolatiebeglazing.
Het wordt verwarmd middels een Nefit HR combiketel uit 2015.
Het is geschilderd in 2011.

Maak snel een afspraak om deze complete woning met de royale bedrijfsruimten eens van binnen te bekijken.

Klik hier voor meer informatie over deze woning

13,7 °C

Meting: 14.50 uur

9 inbraken

(30 dagen)

19 inbraken

(vorige maand)

 
 
Nieuwste items
Meest gelezen
 
 
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
 
GAME VAN DE WEEK
Versnel en verpletter die platforms in TOWER BALL 3D! Klinkt makkelijk? Het is moeilijker dan je denkt...

Speel Tower Ball 3D of een ander leuk spel op WâldNet Games.
 
 
 
Populairste
Nieuwste