16,9 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
Misdaad in je straat
 
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief

WONINGAANBOD
 Klik hier voor het bedrijfsaanbod

 
It Sud 15, SurhuizumVerkocht
Straat It Sud 15
Postcode 9283 TT Surhuizum
 
Oppervlakte m2
Perceel 1640 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Aan de rand van Surhuizum en onder de rook van Surhuisterveen is gelegen deze ruime en uitgebouwde vrijstaande woning met maar liefst 5 slaapkamers. Ook is er een grote vrijstaande loods aanwezig en is de oprit exta ruim en klaargemaakt voor zwaarder transport. Het geheel is gelegen op ca. 1.640 m2 eigen grond en heeft naast de grote loods met 2 overheaddeuren (ca. 7m hoogte) ook nog twee vrijstaande tuinbergingen.

Tevens is er aan uw gemak en aan energiezuinigheid gedacht. Zo is de woning zeer onderhoudsarm uitgevoerd met kunststof kozijnen, werzalit gevelbekleding en is er HR(++) glas geplaatst. Ook is het dak grotendeels nage?soleerd, is het platte dak voorzien van hoogisolerende PIR-platen en zijn de topgevels o.a. ge?soleerd.

De indeling is als volgt:

Begane grond:
Hal/entree; uitgebreide meterkast met krachtstroomaansluitingen; doorzonwoonkamer met vloerverwarming en uitbouw; woonkeuken met koelkast, combi-magnetron en vaste kast; bijkeuken met c.v.opstelling (Intergas HRE combiketel uit 2016), witgoedaansluiting; toilet met wandcloset; badkamer met hoekbad en wastafel met wastafelmeubel.

Eerste etage:
Overloop met zeer ruime inloopkast (overloopkast), 5 ruime slaapkamers, te weten: zeer ruime ouderslaapkamer met elektrische screens, zeer ruime tweepersoonsslaapkamer met elektrische screens, tweepersoonsslaapkamer, en 2 eenpersoonsslaapkamers, waarvan 1 met dakkapel.
Overig en tuin:
Grote en keurige tuin rondom de woning met bestrating en zonneterras. De tuin is zo aangelegd dat u geniet van optimale privacy met zowel zon- als schaduwplekken.

Een grote dubbelegarage/loodsruimte van ca. 104.2 m2 met geisoleerde sandwichpanelen dak, elektrische overheaddeuren en eigen groepenkast voorzien van krachtstroom.
Een houten tuinhuis/berging van 6,3 m2 (met eigen groepenkast) en een uitgebouwde en ge?soleerde containerberging.

Surhuizum ligt op een zeer korte afstand van het dorp Surhuisterveen (waarvan deze woning bijna aan Surhuisterveen grenst), die alle faciliteiten omtrent scholen, winkels en sport heeft te bieden.

Bent u nieuwsgierig en wilt u graag vrijblijvend een kijkje nemen bij deze woning? Maak dan snel een afspraak om e.e.a. van binnen ?n buiten te bekijken!

Klik hier voor meer informatie over deze woning

16,9 °C

Meting: 03.20 uur

12 inbraken

(30 dagen)

14 inbraken

(vorige maand)

 
 
Nieuwste items
Meest gelezen
 
 
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
 


Speel elke dag een nieuwe uitdagende Sudoku of een ander leuk spel op WâldNet Games. 
 
 
 
Populairste
Nieuwste