15 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
Misdaad in je straat
Games
 
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief

WONINGAANBOD
 



Klik hier voor het bedrijfsaanbod

 
Torenplein 49, SurhuisterveenEUR 355.000,-
Straat Torenplein 49
Postcode 9231 CG Surhuisterveen
 
Oppervlakte m2
Perceel 0 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Dit keurige comfortabele royale appartement met eigen parkeerplaats en berging gelegen is gelegen in het centrum van Surhuisterveen. Het biedt u een fraai uitzicht over het Torenplein. Een prachtige locatie op loopafstand van het winkelcentrum, openbaar vervoer en overige voorzieningen die Surhuisterveen u biedt.

Het appartement gelegen op de eerste verdieping is gebouwd in 2010. Het is optimaal ge?soleerd. Het complex beschikt over een centrale hal met elektronische beveiliging, een videointercom, trappenhuis en lift.

De indeling is als volgt:
Entree via de centrale hal naar de eerste verdieping, de galerij naar het grote eigen terras met entree tot het appartement. Entree, hal, meterkast, de woonkamer met open keuken gezamenlijk ca. 57 m? groot, biedt u een prachtig uitzicht over het Torenplein. De open keuken heeft een moderne L-vormige keukenopstelling die voorzien is van inbouwapparatuur. Vanuit de hal zijn ook bereikbaar; de ruime badkamer met douche, ligbad en vaste wastafel, het toilet met wandcloset en fontein, de bijkeuken met witgoedaansluitingen en cv-opstelling en aan de achterzijde de twee slaapkamers.

Het appartement heeft een groot eigen terras, ingericht met fraaie beplanting en geheel omsloten waardoor u optimaal van deze ruimte kunt genieten.

De ondergelegen parkeergarage met eigen parkeerplaats is bereikbaar via de achterzijde van het complex. Hier bevindt zich de bergingen met een eigen berging van ca. 6 m?

Een prachtige locatie garant voor optimaal woongenot op korte afstand van een bruisend winkelcentrum, supermarkten, horeca, openbaar vervoer en sportaccommodaties. Surhuisterveen is door een uitgebreide voorzieningsniveau een gewilde woonplaats en heeft daarnaast een zeer gunstige ligging ten opzichte van de A7.

Is uw interesse voor dit appartement gewekt? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging om uw indruk compleet te maken. Wij heten u alvast van harte welkom.

Klik hier voor meer informatie over deze woning

15 °C

Meting: 03.10 uur

9 inbraken

(30 dagen)

7 inbraken

(vorige maand)

 
 
Nieuwste items
Meest gelezen
 
 
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
 
GAME VAN DE WEEK
Leuke koekjes en kleurrijke snoepjes met leuke animaties zullen je zeker verslaafd maken!

Speel Candy Riddles of een ander leuk spel op WâldNet Games.
 
 




 
Populairste
Nieuwste