10,9 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Hoflaan 34, GrootegastEUR 229.000,-
Straat Hoflaan 34
Postcode 9861 BS Grootegast
 
Oppervlakte m2
Perceel 495 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Deze vrijstaande woning met badkamer op de begane grond, een vrijstaande stenen garage en diepe achtertuin is gelegen op loopafstand van het centrum van Grootegast op een perceel van 495 m2 eigen grond.

Het woonhuis gebouwd in 1930 is in de loop der jaren gemoderniseerd. Het achterhuis met o.a. de bijkeuken, het toilet en badkamer is recent vernieuwd. De woning is voorzien van dakisolatie, gevelisolatie, deels vloerisolatie en op een enkel raam na voorzien van dubbele beglazing. Het geheel wordt verwarmd door een jonge HR combiketel van Itho Daalderop uit 2017 met deels vloerverwarming en radiatoren.

De indeling van deze woning is als volgt:
Entree, hal met meterkast en trapopgang, lichte woonkamer met open keuken voorzien van een nette keukenopstelling en provisieruimte, achterhal met achterentree en aansluitend een werk/hobbykamer, de bijkeuken met witgoedaansluitingen, bergruimte met cv-opstelling, toilet met wandcloset en fontein, de badkamer met inloopdouche, ligbad en een wasmeubel met twee wasbakken.

Eerste verdieping:
Overloop met toilet voorzien van een wandcloset me fontein en aansluitend twee slaapkamers.

Tweede verdieping:
De bergzolder is te bereiken vanuit het achterhuis.

Achter het woonhuis staat de grote garage van ca. 24 m2 De diepe achtertuin is gelegen op het zuidwesten en is ingericht met een gazon, een haag, bomen en een nieuwe schutting. Het besloten karakter van de tuin biedt u naast veel zon ook veel privacy waardoor u optimaal van uw tuin kunt genieten.

Achter het woonhuis staat ook de stenen garage van ca. 24 m2. De oprit biedt voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Het woonhuis is gelegen op loopafstand van de voorzieningen die Grootegast u biedt. Het dorp is een geliefde woonplaats met een hoog voorzieningsniveau. Goede voorzieningen liggen binnen handbereik zoals winkels, (basis)scholen, kinderopvang, een huisartsenpraktijk met apotheek, het park de Notaristuun en sportaccommodaties. Bovendien is het dorp gunstig gelegen ten opzichte van de A7. Hierdoor zijn Groningen en Drachten snel te bereiken.

Is uw interesse voor deze woning gewekt? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging om uw indruk compleet te maken.

Klik hier voor meer informatie over deze woning

10,9 °C

12 inbraken

5 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Vul de sudoku in met de getallen 1 tot en met 9. Zodat in elke lijn de cijfers 1 tot en met 9 één keer voorkomen.

Of speel iets anders op WâldNet Games.