2,4 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Hoofdstraat 139, GrootegastEUR 375.000,-
Straat Hoofdstraat 139
Postcode 9861 AE Grootegast
 
Oppervlakte m2
Perceel 773 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Deze karakteristieke royale, onder architectuur gebouwde vrijstaande woning met grote vrijstaande garage en royale aangebouwde garage, is gelegen in het centrum van Grootegast op een ruim hoekperceel van 773m? eigen grond.

Het woonhuis is levensloopbestendig door de slaapkamer en badkamer op de begane grond. Het woonhuis biedt u nu vier slaapkamers maar heeft voldoende mogelijkheden om extra kamers te realiseren, hierdoor is het ook zeer geschikt voor grotere huishoudens.

Het woonhuis gebouwd in 1980 is voorzien van vloer, gevel, dakisolatie en dubbel glas. Het geheel wordt verwarmd door een HR combiketel van Nefit uit 2006 en het schilderwerk is van 2017.
De indeling van deze woning is als volgt:

Overkapte zijentree, hal met vide met toilet en trapopgang, lichte woonkamer van ca. 37 m? met gashaard en toegang de aangebouwde tuinkamer van ca. 12 m?, de woonkeuken van 19 m? voorzien van een nette keukenopstelling in landelijke stijl met inbouwapparatuur, de slaapkamer met aansluitend de badkamer met ligbad, douche, tweede toilet en wasmeubel. De voormalige garageruimte van ca. 25 m? nu ingericht als bijkeuken maar kan ingericht worden naar eigen wens zoals bijvoorbeeld een extra slaapkamer of kantoorruimte.
Boven de bijkeuken is een zolderruimte aanwezig die nu is ingericht als hobbyruimte.

Eerste verdieping:
Overloop met aansluitend drie slaapkamers die alle een toegang tot een balkon hebben. En een badkamer met douche, toilet en vaste wastafel.

De rondom gelegen verzorgde tuin is fraai ingericht met terrassen, een gazon, borders en hagen.

Achter op het perceel staat de houten garage met elektrische sectionaaldeur, berging en zolderruimte.

De ruime oprit biedt voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Een karakteristieke woning die niet elke dag wordt aangeboden gelegen in het centrum van het dorp, hierdoor zijn alle voorzieningen zoals onder andere winkels, horeca, het gemeentehuis en het openbaar vervoer op loopafstand gelegen. De ?Notoaristuun?, het ?Kolonelsbos? en de aangrenzende natuurgebieden geven u volop mogelijkheden om heerlijk te wandelen of te fietsen in deze prachtige gebieden.

Is uw interesse voor deze prachtige locatie gewekt? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging om uw indruk compleet te maken. Wij heten u van harte welkom aan de Hoofdstraat 139 te Grootegast.

Klik hier voor meer informatie over deze woning

2,4 °C

5 inbraken

14 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
 
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Vul de sudoku in met de getallen 1 tot en met 9. Zodat in elke lijn de cijfers 1 tot en met 9 één keer voorkomen.

Of speel iets anders op WâldNet Games.