8,1 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Groot Hoefblad 16, GrootegastEUR 255.000,-
Straat Groot Hoefblad 16
Postcode 9861 EX Grootegast
 
Oppervlakte m2
Perceel 523 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Deze goed onderhouden geschakelde vrijstaande woning met inpandige garage, slaapkamer en badkamer op de begane grond is gelegen in een rustige woonomgeving op maar liefst 523 m? eigen grond. Doordat deze woning beschikt over een slaapkamer en badkamer op de begane grond is deze woning geschikt voor alle leeftijden.

Het woonhuis is gebouwd in 1998, geheel ge?soleerd en voorzien van isolatieglas en is dan ook niet voor niets voorzien van het zuinige B-energielabel. Het geheel wordt verwarmd door een goed onderhouden HR combiketel van AWB uit 1998.

De indeling van deze woning is als volgt:
Entree, hal, toilet met wandcloset en fontein, meterkast, de lichte tuingerichte woonkamer van ca. 27 m? heeft een prachtig uitzicht en een tuindeur naar de achtertuin, de open keuken heeft een keurige keukenopstelling voorzien van inbouwapparatuur, de slaapkamer van 20 m? met tuindeur, badkamer met douche, wandcloset en wastafel met wastafelmeubel, de bijkeuken met witgoedaansluitingen en toegang naar de garage. De garage van 22 m? met elektrische sectionaaldeur, wateraansluitingen en c.v.-combiketelopstelling.

Eerste verdieping:
Ruime overloop met bergruimte en twee ruime slaapkamers.

Tweede verdieping:
Middels vlizotrap te bereiken zolderverdieping van ca. 23 m?.

Het besloten karakter van de tuin biedt u veel privacy waardoor u optimaal van deze tuin kunt genieten. Tevens staan hier twee houten bergingen van 5m? en 16m?. Ideaal om uw gereedschap en tuinmeubelen op te bergen.

De ruime oprit biedt ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Grootegast is een geliefde woonplaats met een hoog voorzieningenniveau midden in het Westerkwartier. De omgeving nodigt uit tot het maken van wandel- en fietstochten. Alle voorzieningen liggen binnen handbereik, zoals winkels, (basis)scholen, huisartsenpraktijk met apotheek, park Notaristuun en sportaccommodaties. Bovendien ligt Grootegast op de grens van Groningen, Friesland en Drenthe. Met de snelweg A7 in de buurt zijn zowel Groningen als Drachten prima bereikbaar.

Klik hier voor meer informatie over deze woning

8,1 °C

12 inbraken

5 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Vul de sudoku in met de getallen 1 tot en met 9. Zodat in elke lijn de cijfers 1 tot en met 9 één keer voorkomen.

Of speel iets anders op WâldNet Games.