7,9 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Ereprijs 3, GrootegastEUR 247.500,-
Straat Ereprijs 3
Postcode 9861 EP Grootegast
 
Oppervlakte m2
Perceel 331 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Deze goed onderhouden twee-onder-een-kapwoning met grote aangebouwde garage en tuin op het zonnige zuiden staat in een plezierige kindvriendelijke groen opgezette woonomgeving. Het geheel is gelegen op een perceel van 246 m? aan eigen grond op korte afstand van de voorzieningen die Grootegast u biedt.

Het woonhuis gebouwd in 1995 is geheel ge?soleerd naar de normen van het bouwjaar. Het geheel wordt vernieuwd door een HR combiketel van Nefit uit 2015.

De indeling van deze woning is als volgt:
Zijentree, hal met meterkast, inbouwkast en toilet met hangcloset en fontein, een lichte L-vormige woonkamer van ca. 37 m2, de open keuken van 6 m2 met een nette keukenopstelling voorzien van inbouwapparatuur, de bijkeuken met witgoedaansluitingen, c.v.-opstelling, achterentree en toegang naar de aangebouwde garage, de ruime garage van ca. 30 m2 met sectionaal deur.

Eerste verdieping:
Ruime overloop met aansluitend drie slaapkamers en de moderne badkamer met douche, ligbad, hangcloset en een wastafelmeubel met twee wasbakken.

Tweede verdieping:
Middels vaste trap te bereiken zolderruimte met bergruimte en c.v.-opstelling. Een ideale ruimte om als extra kamer te gebruiken.

De voor- en achtertuin zijn onderhoudsvriendelijk ingericht. De brede achtertuin is gelegen op het zuiden. Het biedt naast de zonnige ligging veel privacy en het beschikt over een achterom. Aan de voorzijde is een brede oprit, voorzien van bestrating, die parkeergelegenheid biedt voor meerdere auto?s.

Het energielabel is in aanvraag en betreft momenteel een voorlopig B-energielabel. Een voorlopig label heeft geen offici?le status. Het is bedoeld als kennismaking met het energielabel.

Grootegast is een geliefde woonplaats met een hoog voorzieningenniveau midden in het Westerkwartier. De omgeving nodigt uit tot het maken van wandel- en fietstochten. Alle voorzieningen liggen binnen handbereik, zoals winkels, (basis)scholen, huisartsenpraktijk met apotheek, park Notaristuun en sportaccommodaties. Bovendien ligt Grootegast op de grens van Groningen, Friesland en Drenthe. Met de snelweg A7 in de buurt zijn zowel Groningen als Drachten prima bereikbaar.

Is uw interesse voor deze woning gewekt? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging om uw indruk compleet te maken!

Klik hier voor meer informatie over deze woning

7,9 °C

12 inbraken

5 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Vul de sudoku in met de getallen 1 tot en met 9. Zodat in elke lijn de cijfers 1 tot en met 9 één keer voorkomen.

Of speel iets anders op WâldNet Games.