5,5 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Buorrefinnewei 37, JistrumEUR 139.500,-
Straat Buorrefinnewei 37
Postcode 9258 CM Jistrum
 
Oppervlakte m2
Perceel 211 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Deze nette tussenwoning met aangebouwde berging, overkapping en houten berging is gelegen in een rustige woonomgeving op 211 m2 eigen grond.

Het woonhuis is gebouwd in 1972 en is voorzien van kunststof kozijnen met HR ++ beglazing. Het wordt verwarmd middels een HR combiketel van Remeha uit 2007.

De indeling van deze woning is als volgt:
Entree, hal met toilet voorzien van fontein, meterkast en trapopgang, lichte doorzonwoonkamer van ca. 26 m2 met openslaande deuren naar de tuin, keuken met een nette keukenopstelling voorzien van inbouwapparatuur, bijkeuken met achterentree.

Eerste verdieping: overloop, met aansluitend vier slaapkamers en een badkamer met whirlpool, douche en vaste wastafel.

Tweede verdieping: middels vlizotrap te bereiken ruime zolderverdieping met c.v.-opstelling.

De voor- en achtertuin zijn onderhoudsvriendelijk ingericht, de achtertuin heeft een vrijstaande berging met overkapping en is gelegen op het noordoosten.

Het dorp Jistrum is gelegen in het typische Friese woudenlandschap ten noordoosten van het Burgumermeer. De winkelvoorzieningen zijn volop te vinden in de nabijgelegen dorpen Burgum en Kootstertille. Voor basisonderwijs en opvang van de allerkleinsten kan men in het eigen dorp terecht.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze woning? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging. Wij zien u graag aan de Buorrefinnewei 37 te Jistrum.

Klik hier voor meer informatie over deze woning

5,5 °C

9 inbraken

10 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Verwijder zoveel mogelijk bubbels in dit klassieke bubbelschietspel.

Of speel iets anders op WâldNet Games.