5,2 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Skoalikkers 2, AugustinusgaEUR 159.500,-
Straat Skoalikkers 2
Postcode 9284 TV Augustinusga
 
Oppervlakte m2
Perceel 227 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Deze karakteristieke jaren '30 woning met grote aangebouwde berging is gelegen in een rustige, plezierige woonomgeving op een perceel van 227 m2 eigen grond.

Het woonhuis is traditioneel gebouwd in 1936. Het is voorzien van vloer- en dakisolatie. De gevels zijn deels ge?soleerd en het is nagenoeg geheel voorzien van dubbele beglazing. Het geheel wordt verwarmd door een goed onderhouden c.v.-ketel van AWB uit 2006.

De indeling van deze woning is als volgt:
Zijentree; ruime hal met kelder en meterkast; de lichte woonkamer van ca. 23 m?; de open keuken van ca. 10 m?; de bijkeuken met witgoedaansluitigen en c.v.-combiketelopstelling; badkamer met inloopdouche; toiletruimte met fontein en toegang naar de ruime berging van ca. 21 m?.

Eerste verdieping:
Overloop met aansluitend drie slaapkamers en veel bergruimte.

Tweede verdieping:
Middels een vlizotrap te bereiken zolderverdieping met zolderruimte en de vierde kamer (mogelijkheid tot slaapkamer).

De voor-en achtertuin zijn onderhoudsvriendelijk ingericht. De achtertuin is ingericht met een overkapping en bestrating. Het wordt omsloten door een prachtige erfafscheiding waardoor u optimaal van uw privacy kunt genieten. De oprit biedt voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Tevens is het openbaar parkeren in de straat.

Augustinusga is een landelijk gelegen dorp in het oosten van Friesland. Het heeft verschillende faciliteiten, waaronder een basisschool, horeca en enkele sportvoorzieningen. Op korte afstand bevinden zich de grotere plaatsen Buitenpost en Surhuisterveen waar goede voorzieningen als een uitgebreid winkelaanbod, een treinstation (Buitenpost), openbaar vervoer, basisscholen en voorgezet onderwijs zijn. De A7 (naar Groningen-Drachten-Heerenveen) is binnen ca. 10 minuten te bereiken.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze verzorgde woning, maak dan een afspraak voor een bezichtiging. Wij leiden u graag rond aan de Skoalikkers 2 te Augustinusga.

Klik hier voor meer informatie over deze woning

5,2 °C

9 inbraken

10 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Verwijder zoveel mogelijk bubbels in dit klassieke bubbelschietspel.

Of speel iets anders op WâldNet Games.