8,7 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Hoofdstraat 74, GrootegastEUR 249.500,-
Straat Hoofdstraat 74
Postcode 9861 AJ Grootegast
 
Oppervlakte m2
Perceel 380 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Deze karakteristieke vrijstaande woning met inpandige schuurruimte, een inpandige garage en vrij uitzicht aan de achterzijde is gelegen op een perceel van 380m?. Het is gelegen aan het centrum van het dorp, hierdoor zijn alle voorzieningen zoals een divers winkelaanbod, horeca, het gemeentehuis en het openbaar vervoer op loopafstand gelegen. De ?Notoaristuun?, het ?Kolonelsbos? en de aangrenzende natuurgebieden geven u volop mogelijkheden om heerlijk te wandelen of te fietsen in deze prachtige gebieden.

Het woonhuis is gebouwd in 1911. In 1976 is de kap vernieuwd. Het is deels voorzien van dubbele beglazing en wordt verwarmd door een HR combiketel van Nefit uit 2018. Het schilderwerk aan de buitenzijde is in 2017 gedaan. Deze woning dient gemoderniseerd te worden. Hierdoor biedt het veel mogelijkheden om het naar eigen inzicht in te delen. Zo zijn bijvoorbeeld de woonkamer en de naast gelegen slaapkamer samen te voegen tot een kamer waardoor er een grote lichte woonkamer van ca. 40 m? ontstaat.

De indeling van deze woning is als volgt:
Een overdekte zijentree, hal, de keuken met een nette keukenopstelling en provisieruimte, de lichte woonkamer van ca. 21 m?, een slaapkamer van ca. 16 m?, een hal met aansluitend het toilet met fontein, de badkamer met douche en vaste wastafel, de bijkeuken met cv-opstelling en toegang naar de inpandige schuur van 28 m? met zolderruimte en een toegang tot de tuin, aansluitend de garage van ca. 25 m? met een elektrische sectionaal deur.

Eerste verdieping:
Overloop met aansluitend vier ruime slaapkamers.

Tweede verdieping:
Middels vlizotrap te bereiken zolderverdieping.

De op het noorden gelegen besloten achtertuin biedt u veel privacy en de mogelijkheid om een vrij uitzicht te hebben op het achtergelegen weiland. Ondanks de ligging op het noorden kunt u door de diepte van de tuin volop van zonnige dagen genieten.

Kortom: een woonhuis met legio mogelijkheden om het naar eigen wens in te richten. Op loopafstand van een divers aanbod aan voorzieningen en recreatiemogelijkheden. Grootegast is gelegen in het Westerkwartier centraal tussen Groningen en Drachten op korte afstand van de snelweg A7.

Het energielabel is in aanvraag en betreft momenteel een voorlopig C-energielabel. Een voorlopig label heeft geen offici?le status. Het is bedoeld als kennismaking met het energielabel.

Wij leiden u graag rond in deze woning en heten u alvast van harte welkom aan de Hoofdstraat 74 te Grootegast.

Klik hier voor meer informatie over deze woning

8,7 °C

4 inbraken

4 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
 
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Vul de sudoku in met de getallen 1 tot en met 9. Zodat in elke lijn de cijfers 1 tot en met 9 één keer voorkomen.

Of speel iets anders op WâldNet Games.