14,4 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Waling Dykstrastraat 6, BuitenpostEUR 299.500,-
Straat Waling Dykstrastraat 6
Postcode 9285 PW Buitenpost
 
Oppervlakte m2
Perceel 422 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Deze prachtige levensloop bestendige nieuwbouwwoning met aangebouwde berging heeft een slaapkamer met badkamer op de begane grond. Het is gelegen in een rustige woonomgeving op korte afstand van de uitgebreide voorzieningen die Buitenpost u biedt.

Het woonhuis is qua keuken, vloer en wandafwerking naar eigen smaak in te richten. Het is voorzien van een goed isolatiepakket. De kozijnen zijn uitgevoerd in kunststof. Het geheel wordt verwarmd door een HR combiketel van Intergas met vloerverwarming op de begane grond en radiatoren op de verdieping.

De indeling van deze woning is als volgt:
Overdekte entree, ruime hal met toilet voorzien van een wandcloset en fontein, meterkast en trapopgang, een lichte woonkamer van ca. 27 m? met openslaande deuren naar het terras, een achterentree en aansluitend de keuken van ca. 7 m?, een slaapkamer met doucheruimte voorzien van een douche en vaste wastafel.

Eerste verdieping:
Ruime overloop met drie slaapkamer en de tweede badkamer met douche, wandcloset en vaste wastafel.

Tweede verdieping:
Middels vlizotrap te bereiken zolderruimte.

Achter de achterzijde van de woning is de berging ca. 7 m? gebouwd. De rondom gelegen tuin is ingericht met een aangebouwde overkapping, bestrating en gazon.

Tevens bieden wij u de mogelijkheid om een nabij gelegen garagebox bij de woning te kopen.
Het perceel dient nog kadastraal te worden uitgemeten, het genoemde oppervlak betreft een benadering van de toekomstige grootte.

Buitenpost is de hoofdplaats van de gemeente Achtkarspelen en is centraal gelegen tussen Groningen en Drachten, het beschikt over een divers winkelaanbod, vele sportvoorzieningen en uitstekend openbaar vervoer, zo heeft het dorp een eigen treinstation met een uitstekende snelle verbinding naar Groningen of Leeuwarden.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze heerlijke plek om te wonen, maak dan een afspraak voor een bezichtiging, wij leiden u graag rond in deze nieuwe woning.

Klik hier voor meer informatie over deze woning

14,4 °C

3 inbraken

4 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Leuke koekjes en kleurrijke snoepjes met leuke animaties.

Of speel iets anders op WâldNet Games.