14,3 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Zeesterstraat 3c, LeeuwardenEUR 144.500,-
Straat Zeesterstraat 3c
Postcode 8931 BB Leeuwarden
 
Oppervlakte m2
Perceel 809 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Wat een heerlijkheid, met deze ligging en dit prachtige uitzicht! Dit 3-kamer-appartement (mogelijkheid 4 kamers!) is gezegend met prachtuitzicht vanaf de 3e etage, is voorzien van kunststof kozijnen, heeft een vernieuwde badkamer en ook de toiletruimte is onlangs ook vernieuwd.

Tevens is er een ruime berging (16m?) aanwezig in het souterrain en is er ruim voldoende openbare parkeergelegenheid in de straat. Dit appartementencomplex is gelegen in de groene woonwijk Nylan, op zeer korte fietsafstand (ca. 10 minuten) van het centrum en treinstation van Leeuwarden, waar de zeer uitgebreide stadse voorzieningen in overvloed te vinden zijn.

Indeling:
Centrale hal met trapopgang; entree/hal met meterkast; lichtovergoten, ruime woonkamer met prachtuitzicht en via schuifdeuren bereikbare balkonruimte (zuid-ligging!) waar binnen een handomdraai een extra slaapkamer gerealiseerd kan worden met balkon; keukenruimte met keukenopstelling en witgoedaansluitingen; 2 slaapkamers van ca. 11m? en 7m?; toiletruimte met wandcloset; badkamer met inloopdouche, wastafel, wastafelmeubel en cv-ketel; de ruime inpandige berging is gevestigd in de souterrain.

Er is een slapende VvE aanwezig, met een voor dit appartement EUR4.400,- als ruim opgebouwde reservefonds. Het appartementengebouw staat op erfpacht en hiervoor betaalt u EUR238,- per jaar (fiscaal aftrekbaar).

Belangrijk om te weten
- Groene woonstand met vrij uitzicht in Nijl?n
- 2 slaapkamers, maar 3 slaapkamers mogelijk
- Balkon op het zuiden met prachtuitzicht
- Grote fietsenberging in het souterrain (16m?)
- Appartement is volledig voorzien van kunststof kozijnen
- Gezonde en actieve VVE (bijdrage EUR50,- per maand)
- Appartementengebouw staat op erfpachtgrond
- CV-ketel is van ca. 2014 en is eigendom
- Het platte dak is in ca. 2011 door de VvE vervangen

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van dit keurige geheel? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging en laat u informeren naar alle mogelijkheden bij dit keurige appartement aan de Zeesterstraat 3C te 8931BB Leeuwarden!

Klik hier voor meer informatie over deze woning

14,3 °C

3 inbraken

4 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Leuke koekjes en kleurrijke snoepjes met leuke animaties.

Of speel iets anders op WâldNet Games.