14 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Scheltingalan 5, BakkeveenEUR 475.000,-
Straat Scheltingalan 5
Postcode 9243 KE Bakkeveen
 
Oppervlakte m2
Perceel 616 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Heerlijk luxe en ruim vertoeven in het bos-, natuur en voorzieningsrijke Bakkeveen? Alles is bij deze woning, met mogelijkheid tot bad- en slaapkamer beneden, aanwezig! Deze keurig onderhouden en onderhoudsarme woning is levensloopbestendig te gebruiken, maar is ook geschikt voor een gezin.

Onderhoudsarm; dat is deze woning zeker! Vrijwel alles is in kunststof uitgevoerd. De goten, een topgevel, kozijnen ?n boeidelen. Heerlijk onderhoudsarm dus.

De woning is zeer centraal gelegen, maar toch in de rust. Zo zijn alle voorzieningen, natuurgebieden en recreatiegebieden op loopafstand (zie de dronefoto's en video om een impressie te hoe dichtbij alles is) ?n aan een doodlopende weg, waardoor de weg alleen geschikt is voor bestemmingsverkeer.

De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond: Hal/entree met garderobebergruimte en vernieuwde meterkast; toiletruimte met wandcloset en fontein; 1e ruime badkamer met (inloop)douche, wandcloset, designradiator, wastafel en wastafelmeubel; L-vormige lichte woonkamer (doorzonwoonkamer) met prachtige lichte erker en gassierhaard; open woonkeuken met lichte erker; bijkeuken (welke gemakkelijk om te bouwen is als slaapkamer beneden) met werkruimteopstelling, wastafel, witgoedaansluitingen, cv-ketel (Remeha) en de mogelijkheid tot aansluiting koelkast/vriezer; ingang naar de aangebouwde, ge?soleerde en ruime garage (welke tevens gemakkelijk om te bouwen is als slaapkamer op de begane grond) voorzien van elektra, elektrische sectionaaldeur, verwarming, wateraansluiting en bergruimte op de zolder.

Eerste etage:
Overloop; ouderslaapkamer met kastenwanden; 2e en 3e ruime slaapkamers met kastenwanden; 2e badkamer met massagedouche, bubbelbad/whirlpool, wastafel en designradiator.

Rondom de woning ligt een sfeervolle en privacy gerichte tuin die keurig is onderhouden. Aan de voor- en zijkant van de woning ligt een keurig gazon met sierborders. De zonnige achtertuin heeft een smaakvol terras en is onderhoudsarm ingericht. Tevens is er een knikarmzonnescherm geplaatst op de zonzijde, waardoor u ook met stralend mooi (warm) weer heerlijk buiten kunt vertoeven.

Ook zijn er zonnescreens geplaatst en is er een zeer brede oprit aanwezig met voldoende parkeergelegenheid.

Er is een houten berging in de achtertuin met een kleine overkapping en een terras dat ervoor ligt. Door gebruik van schuttingen en beplanting is de tuin zeer privacygericht.

Wonen in het prachtige Bakkeveen?
Bakkeveen is een heerlijk natuurrijk dorp met leuke horeca en een uitgebreid bos. En is gelegen nabij het drie provinci?npunt van Friesland, Groningen en Drenthe. Bakkeveen is, zoals eerder genoemd bosrijk, maar ook zijn er volop duinen en is er veel heide aanwezig. Fietsen, wandelen en vakantie vieren gebeurt dan ook volop in Bakkeveen!

Verder beschikt het dorp onder andere over een supermarkt, slager, huisartsenpraktijk, apotheek, fysiopraktijk, zwembad en diverse basisscholen.

Ook altijd al op een heerlijk locatie in Bakkeveen willen wonen? Neem dan snel contact met ons op voor een uitgebreide rondleiding!

Klik hier voor meer informatie over deze woning

14 °C

3 inbraken

4 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Leuke koekjes en kleurrijke snoepjes met leuke animaties.

Of speel iets anders op WâldNet Games.