10,7 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Leeuwerikstraat 8, KollumEUR 164.500,-
Straat Leeuwerikstraat 8
Postcode 9291 BG Kollum
 
Oppervlakte m2
Perceel 156 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Op zoek naar een keurige, instapklare woning in een kindvriendelijke buurt in Kollum met open uitzicht? Zoek dan niet verder! Deze nette tussenwoning aan de Leeuwerikstraat 8 te Kollum is goed onderhouden en heeft een moderne uitstraling. Met 4 slaapkamers en een keurige aangebouwde bijkeuken is deze woning een echte topper in deze prijsklasse.

Het geheel is gelegen aan een hof met speelterrein en parkje voor de deur. Heerlijk groen vertoeven dus!
De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond:
Hal/entree met vernieuwde meterkast, voorzien van krachtstroom(!); toiletruimte met wandcloset en fontein; een vaste kast; L-vormige, ruime doorzon-woonkamer; open woonkeuken met inbouwkeuken voorzien van softclose lades en inbouwapparatuur; bijkeuken met witgoedaansluitingen en doorloop naar achtertuin.

Eerste etage:
Overloop; 3 ruime slaapkamers waarvan een ouderslaapkamer van ca. 15 m?; badkamer met een wastafel, wastafelmeubel, douche en toilet.

Tweede etage:
Vaste trap naar 2e etage; overloop; 4e slaapkamer, maar met mogelijkheid tot een 5e slaapkamer.

Buiten:
De voor- en achtertuin zijn keurig onderhouden. De achtertuin is onderhoudsvrij ingericht en er staat een aangebouwde, houten berging. Tevens is er een ruime achterom aanwezig.

Kollum is een gezellig dorp met een hoog voorzieningenniveau. Zo beschikt Kollum over 3 supermarkten, meerdere horecagelegenheden, een gezellig centrum met vele winkels en leuke oude gebouwen. Tevens is Kollum uitstekend bereikbaar middels openbaar vervoer, heeft Kollum een zwembad, vele sportvoorzieningen, beschikt Kollum over een eigen bibliotheek, zijn er 5 basisscholen en beschikt Kollum over meerdere basisscholen en een school voor voortgezet onderwijs.

Bent u al toe aan de volgende stap in de woningmarkt? Neem dan nu een kijkje aan de Leeuwerikstraat 8 te Kollum!

Klik hier voor meer informatie over deze woning

10,7 °C

9 inbraken

8 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
 
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Maak de kubus - steentje voor steentje - kleiner tot er niets overblijft.

Of speel iets anders op WâldNet Games.