9 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Badlaan 22, SurhuisterveenEUR 219.000,-
Straat Badlaan 22
Postcode 9231 BA Surhuisterveen
 
Oppervlakte m2
Perceel 276 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Deze prachtig gelegen en royale geschakelde 2-onder-1-kapwoning heeft een privacyvolle, zonnige zuidwest gerichte achtertuin en een aangebouwde stenen garage. Bovendien is het geheel gelegen aan de Badlaan; aan een groot groenplantsoen in een rustige en in een ruim opgezette woonomgeving. Het perceel grond is ca. 276m? groot.

De woning is gebouwd rond 1968 en is in de afgelopen jaren keurig bewoond geweest. Doordat de gevels recht opgetrokken zijn is er ook verrassend veel leefruimte op de etages en is de woning voorzien van maar liefst 5 slaapkamers.

Verder is de woning deels voorzien van isolatieglas en centraal verwarmd met behulp van radiatoren, de Intergas HRE kompakt is van ca. 2008.

Indeling begane grond:
Voorentree met hal, meterkast, vaste kast, kelder/provisieruimte; toilet met fonteintje; ruime en lichte doorzonwoonkamer (ca. 30 m?); dichte keukenruimte met plavuizenvloer, vaste kast en eenvoudige keukenopstelling; aangebouwde garage (ca.2,95 x 8,14 m.) met dubbele garagedeur aan de voorzijde en een doorloop naar de achtertuin.

Eerste etage:
Overloop; vier slaapkamers (ca.: 12,5 m?, 9,5 m?, 8m? en 6,5 m?), waarvan ??n met vaste wastafel en ??n met deur naar plat dak; badkamer met grote wastafel, douche en toilet.

Tweede etage:
Vaste trap naar 2e etage met overloop; 5e slaapkamer met dakraam en c.v.-opstelling.

Buiten:
Behalve in de garage is er ook voldoende parkeergelegenheid op de eigen oprit en in de straat. De achtertuin is gunstig gelegen op het zonnige zuidwesten en voorzien van gazon en zonneterras.

Surhuisterveen is een comfortabel dorp om in te wonen. Alle voorzieningen zijn op korte afstand van de woning, te denken aan winkels, horeca, sportaccommodaties en scholen. Daarnaast ligt Surhuisterveen aan de A7 (o.a. Groningen-Drachten-Heerenveen) en kent Surhuisterveen een goed ondernemersklimaat.

Is uw interesse voor de Badlaan 22 te Surhuisterveen gewekt? Wacht dan niet langer en maak een afspraak voor een bezichtiging!

Op verzoek van onze opdrachtgever gaat de verkoop plaatsvinden bij inschrijving en gaat de aktepassering via Sekuer Notarissen te Surhuisterveen.

Klik hier voor meer informatie over deze woning

9 °C

8 inbraken

9 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Vul de sudoku in met de getallen 1 tot en met 9. Zodat in elke lijn de cijfers 1 tot en met 9 één keer voorkomen.

Of speel iets anders op WâldNet Games.